Neler Yeni

Bilgisayarımda hangi parçayı yükseltmeliyim?

XXBABAPRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sercan GÖKALP
Merhaba ben çok bilgisayar parçalarından anlayan biri değilim valo da 150-200-250 fps aşıyorum bunun 400 e felan çıkmasını istiyorum PC de hangi parçaları değiştirmeliyim
Hocam direkt bu sistemi almayı düşünüyorsanız kesinlikle almayın. 27.000 TL'ye DDR 5 sistem çok rahatlıkla bulursunuz hatta burada arkadaşlar size fazlasıyla tavsiyede bulunurlar. Ya da sizde şu an bu sistem var ama hangi parçasını yükselteyim diye mi soruyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,349
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
27 bine bunu satan kişi acaba "bi enayi gelse de alsa" kafasında mı yapmış bunu

XXBABAPRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam direkt bu sistemi almayı düşünüyorsanız kesinlikle almayın. 27.000 TL'ye DDR 5 sistem çok rahatlıkla bulursunuz hatta burada arkadaşlar size fazlasıyla tavsiyede bulunurlar. Ya da sizde şu an bu sistem var ama hangi parçasını yükselteyim diye mi soruyorsunuz
Bende bu var zaten eklemeyi unutmuşum pardon 16 bine aldım geçen yıl neleri yükseltirim diye sordum ne önerirsiniz

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sercan GÖKALP
Bende bu var zaten eklemeyi unutmuşum pardon 16 bine aldım geçen yıl neleri yükseltirim diye sordum ne önerirsiniz
Tamam şimdi oldu işte. Genellikle valorant falan oynuyorsan önce işlemci yükseltebilirsin çünkü işlemci bazlı bir oyun diye hatırlıyorum valorantı. Sen bence işlemciden başla sonra anakarta'da bir göz atabilirsin aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

27 bine bunu satan kişi acaba "bi enayi gelse de alsa" kafasında mı yapmış bunu
Evet ben de tam da o yüzden sordum bunu mu alacaksınız yoksa zaten sizde bu mu var diye. Ben de görünce gözlerim bir açıldı çünkü 😂

XXBABAPRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam şimdi oldu işte. Genellikle valorant falan oynuyorsan önce işlemci yükseltebilirsin çünkü işlemci bazlı bir oyun diye hatırlıyorum valorantı. Sen bence işlemciden başla sonra anakarta'da bir göz atabilirsin aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ben de tam da o yüzden sordum bunu mu alacaksınız yoksa zaten sizde bu mu var diye. Ben de görünce gözlerim bir açıldı çünkü 😂
Hangi işlemciyi önerirsiniz anlamıyorum dediğim gibi ve ya işte işlemcinin yanında da bir şey daha önericekmisiniz

SavageWarrior

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ali Dogan
Merhaba ben çok bilgisayar parçalarından anlayan biri değilim valo da 150-200-250 fps aşıyorum bunun 400 e felan çıkmasını istiyorum PC de hangi parçaları değiştirmeliyim
14600k işlemci artı peerless assasin soğutucu. Ram 2x8gb değilse 2x16gb yapın aynısından alarak. Etiketinde yazanın aynısından. Çözülebilir.
İkinci el alacaksanız işlemciyi 14700k alabilirsiniz.

Nezha

80+ Bronze
13400f al geç. Parasına göre en verimli böyle güçlenir +50-60fps atar üstüne. 400fps hayal. Ben 4070ti 7600x’li sistemle alıyorum anca 450.

Kanka attığın mesajları okudum sen şuanki bilgisayarın parçaları yazsana hiçbirşey anlamadım ben

Top Bottom