Neler Yeni

Bilgisayarimda nedenini bilmediğim bir sorun var lütfen yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Önder Taha Çakmak
Öncelikle selamlar bu gün sabah bilgisayarımı açtığımda çok yüksek sesli çalıştı ve ben de bilgisayarımı temizlemek istedim,temizledikten sonra bilgisayarın açma tuşuna bastım ve bilgisayar açıldı fakat ne ekrana görüntü geldi ne de klavye ve mouse çalıştı mouse'un altındaki ışık yanıyor fakat rgb ışığı yanıyor. Lütfen yardım edin 18 günlüktam kapanma da geldi bilgisayarcıya veya garntiye de gönderemiyorum.

ofisec

80+
Herhangi bir güç soketini yerine sokmayı unutmuş olabilirsiniz. Hasar vermemişseniz sorun bundan kaynaklıdır diye tahmin ediyorum. Kapağı açıp tekrar bakmakta yarar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Önder Taha Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir güç soketini yerine sokmayı unutmuş olabilirsiniz. Hasar vermemişseniz sorun bundan kaynaklıdır diye tahmin ediyorum. Kapağı açıp tekrar bakmakta yarar var.
Herhangi bir kabloyu sökmedim sadece soğuk hava tuttum kulak çöpüyle fanların tozlarını aldım

seed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Seed
Ramlerini ve ekran kartının yuvasını kontrol et tam oturmamış olabilir

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Serkan
Öncelikle selamlar bu gün sabah bilgisayarımı açtığımda çok yüksek sesli çalıştı ve ben de bilgisayarımı temizlemek istedim,temizledikten sonra bilgisayarın açma tuşuna bastım ve bilgisayar açıldı fakat ne ekrana görüntü geldi ne de klavye ve mouse çalıştı mouse'un altındaki ışık yanıyor fakat rgb ışığı yanıyor. Lütfen yardım edin 18 günlüktam kapanma da geldi bilgisayarcıya veya garntiye de gönderemiyorum.
Statik elektrik birikmiş olabilir bilgisayarının güç kablolarını çıkar ve açma tuşuna basılı tut bir süre bas çek yap sonra geri tak kabloyu öyle dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Önder Taha Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartının içinde bi kabloyu zedelemiş olabilirsiniz
Ekran kartını ellemedim ki sadece fanlarını kulak çöpüyle tozunu aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Statik elektrik birikmiş olabilir bilgisayarının güç kablolarını çıkar ve açma tuşuna basılı tut bir süre bas çek yap sonra geri tak kabloyu öyle dene
Deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim maalesef olmadı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,160
Üyeler
159,111
Son üye
Stalker00
Top Bottom