- Selamlar, EXCALİBUR G770 kullanıyorum, laptopun sol tarafında tam sol bileğime denk gelen yerde küçük küçük noktalar oluşmuş, kesinlikle bir fiziksel hasarda bulunmadım bu garantı kapsamına girer mi? lütfen yardım edin.
Ekrandan bahsetmiyorFotoğraf atarsan daha iyi olur ölü piksel gibi duruyor söylediklerine göre.
Ter yüzünden oluşmuş aşınmalar gibi duruyor, garantide plastik aksanlarda ter vb. yüzünden oluşan korozyonlar garanti dışındadır diyor ama bu metal parçaının üzerindeDediğin durum çok enteresan, fotoğrafını atarmısınız.
Ekranda değil tam olarak laptopun dokunmatik yüzeyinin sol tarafında yer alıyorFotoğraf atarsan daha iyi olur ölü piksel gibi duruyor söylediklerine göre.
hocam fotograf atabilir misiniz?Ter yüzünden oluşmuş aşınmalar gibi duruyor, garantide plastik aksanlarda ter vb. yüzünden oluşan korozyonlar garanti dışındadır diyor ama bu metal parçaının üzerinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekranda değil tam olarak laptopun dokunmatik yüzeyinin sol tarafında yer alıyor
ho
hocam fotograf atabilir misiniz?
Boya atmasına benziyor. Terden dolayı olabilir.
Hocam delinme degilde boya atmasina benziyor terden olabilir
Peki garanti kapsamına girer mi?Hocam delinme degilde boya atmasina benziyor terden olabilir
Peki garanti kapsamına girer mi?Boya atmasına benziyor. Terden dolayı olabilir.
Hocam garanti kapsaminda mi bilmiyorum ama terden de bilgisayar boyasi atiyorsa birdaha bilgisayar uretmesinlerPeki garanti kapsamına girer mi?
Peki garanti kapsamına girer mi?
peki bu yüzey metal midir plastik midir? plastik yüzeylerde terden oluşan korozyonlar garanti dışı diyor, korozyonun tanımına baktım ve korozyonun tanımını araştırdım ve ter yüzünden boyanın çıkması korozyona girmiyor sanırsamHocam garanti kapsaminda mi bilmiyorum ama terden de bilgisayar boyasi atiyorsa birdaha bilgisayar uretmesinler
bu yuzden monster/excalibur almayin diyoruz
malesef acı bir şekilde öğrenmiş oldum, bütün moralimi altüst ettiHocam garanti kapsaminda mi bilmiyorum ama terden de bilgisayar boyasi atiyorsa birdaha bilgisayar uretmesinler
bu yuzden monster/excalibur almayin diyoruz
garantiye göndermeyi deneyin hocam garanti kapsamına giriyor mu bulamadımpeki bu yüzey metal midir plastik midir? plastik yüzeylerde terden oluşan korozyonlar garanti dışı diyor, korozyonun tanımına baktım ve korozyonun tanımını araştırdım ve ter yüzünden boyanın çıkması korozyona girmiyor sanırsam
malesef acı bir şekilde öğrenmiş oldum, bütün moralimi altüst etti