Bilgisayarımda son 6 aydır çok fazla donma oluyor oyunlarda, çoğu zaman oyunları oynayamaz hale geliyorum. İlk donanımsal olduğunu düşündüm, işlemci termal macununu değiştirdim fakat bir şey değişmedi. Dedim o zaman yazılımsaldır. Format attım dün bilgisayara ama değişen hiçbir şey yok, her oyun donmaya devam ediyor. İşlemciyi 4.4 GHz sabitledim ama değişen yine hiçbir şey yok. FurMark testi yaptım ekran kartında da herhangi bir fazla ısınma göremedim, RAM slotunu değiştirdim tak çıkar yaptım ama değişmedi. Bilgisayar açıldığında PSU'dan çok fazla ses geliyor ya sorunun işlemci ısınmasından veya PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum sorunun.
Cinebench testinde durum bu. Prime95 testinde ısınma Cinebench kadar olmadı ama çok fazla kasma oldu en sonunda bilgisayar kendi kendine yeniden başlattı OCCT power testinde diğer testlerde olduğu gibi bilgisayar kendini yeniden başlattı onunda before crash SS'i burda. Sorun nerede olabilir?
Cinebench testinde durum bu. Prime95 testinde ısınma Cinebench kadar olmadı ama çok fazla kasma oldu en sonunda bilgisayar kendi kendine yeniden başlattı OCCT power testinde diğer testlerde olduğu gibi bilgisayar kendini yeniden başlattı onunda before crash SS'i burda. Sorun nerede olabilir?