ddr4 teki gibi olmaz fark ama yine biraz oluryani tek kanal bile olsa aynımı hocam ddr5 in bazı avantajlarını duymuştum
Niye olmasın kardeşim ram yükseltmek diye bir şey niye var o zaman bir işe yaramayacaksa herkes 4 gb ramle yetinirdiHocam öyle bir mantık mı var ddr5 olsaydı olmazdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanda 2x8 mi yoksa 1x16 mı
?Niye olmasın kardeşim ram yükseltmek diye bir şey niye var o zaman bir işe yaramayacaksa herkes 4 gb ramle yetinirdi
HOCAM BİŞEY DİYMEYECEĞİM MAALESEF AMA BİLENLER İLLAKİ YAZARLAR 16 YETERLİ AMA BEN ERKENDEN 32 YAPAYIM İLERİDE KAFAM RAHAT OLSUNA BAKIYORUM16 gb ramımı 24 gb yapıyıyımmı 4 tane slotum var daha son para param olursa 32 yaparım
YOK HOCAM PERFORMANS GAYET İYİ ZATEN BEN BU BİLGİSAYRI SATMAM GİDER YENİSİNİ ALIRIM BENİM İÇİN MANEVİ DEĞERİ ÇOK BÜYÜK BU YÜZDEN SAT DİYEN ÇOK OLDU AMA YA YENİ PC ALIRIM YA DA KONSOL BU BİLGİSAYARI BU KADAR ÖNEMSEMEMİN SEBEBİ DE ZATEN MANEVİ DEĞERİ SADECE DAHA UZUN BENİMLE KALSIN İSTİYORUM İNANIRMISINIZ BİLMEM AMA İLK OLUNCA BAKARKEN BİLE DOYAMIYORUZ KUTULARINI BİLE ATAMIYORUZ DEDİĞİM GİBİ HURDAYA BİLE ÇIKSA EVİMDE ÖNEMLİ Bİ KÖŞEDE DURUR PERFORMANS TATMİN EDİCİ FAKAT HEM BENİMLE DAHA UZUN KALSIN HEMDE Bİ GÜN AÇTIĞIMDA BİRAZ DAHA İYİ DURUMDA OLSUN ŞİMDİLİKTE PERFORMANSI ARTSIN BU KADAR.Performans sorunu çekiyorsan. Hocam paran varsa satıp yeni laptop almanı öneririm.
AMA EMEK VERİP YAZDIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAMPerformans sorunu çekiyorsan. Hocam paran varsa satıp yeni laptop almanı öneririm.
NORMALDE ASUS ROG STRİX G15 AMD R7 3060 ALACAKTIM AMA BİRGÜN Bİ MAĞAZAYA GİTTİM BAKTIM GÖZÜME BU ÇARPTI DEDİĞİM GİBİ GÖRÜR GÖRMEZ ÖZELLİKLERİNİ SORDUM VE HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALDIM İLK BAŞLARDA BİRAZ ALIŞAMADIM SEVEMEDİM AMA SONRA BAYA HOŞUMA GİTTİPerformans sorunu çekiyorsan. Hocam paran varsa satıp yeni laptop almanı öneririm.
hocam bütce harbiden satsam bütçe çıkar ama ben bunu satmak yerine yenisisini alırım zaten sadece bu bilgisayar bi 5-6 yıl kadar benimle kalsın beni idare ediyor hurdaya çıksa bile satmıyorum 5-6 yıl sonra çöpe atmayacağım sadece odamın en önemli üyesi olarak bi kenarda duracak fakat yazdığınız için çok çok teşekkür ederim ilk bilgisayarım olduğu için manevi değeri çok yani yıllar sonra kafamı çevirip baktığımda güzel gözüksün istiyorum 1000 bilgisayarım olsa hepsine kıymet veririm ama buna değişmem. kimseye el bile sürdürmüyorum dediğim gibi bu bilgisayara gözümden daha iyi bakıyorum 5-6 yıldan fazla gider.ciddi bir fark olmaz fakat eğer bütçe varsa mantıklı olur
benim ilk ekran kartım ati hd4450 ondan nickim böyleciddi bir fark olmaz fakat eğer bütçe varsa mantıklı olur
Orjinalliğini bozmma o zamanhocam bütce harbiden satsam bütçe çıkar ama ben bunu satmak yerine yenisisini alırım zaten sadece bu bilgisayar bi 5-6 yıl kadar benimle kalsın beni idare ediyor hurdaya çıksa bile satmıyorum 5-6 yıl sonra çöpe atmayacağım sadece odamın en önemli üyesi olarak bi kenarda duracak fakat yazdığınız için çok çok teşekkür ederim ilk bilgisayarım olduğu için manevi değeri çok yani yıllar sonra kafamı çevirip baktığımda güzel gözüksün istiyorum 1000 bilgisayarım olsa hepsine kıymet veririm ama buna değişmem. kimseye el bile sürdürmüyorum dediğim gibi bu bilgisayara gözümden daha iyi bakıyorum 5-6 yıldan fazla gider.
benim ilk ekran kartım ati hd4450 ondan nickim böyle
teşekkür ederim16gb ram yetmemeye başladığında büyük ihtimalle o ekran kartı ve islemcide yetersiz kalmaya başlayacak, şu anda ram yetmiyorsa yükseltebilirsin ama bana sorarsan elleme, fark olmayacaktır.
Orjinalliğini bozmma o zaman
Test videosundaki sistem üst düzey bir sistem ufak farklar bundan kaynaklanabilir, hogwarts da 2 fps daha fazla almak istiyorsan o kadar masraf edebilirsin
Bence 1tb m2 ssd eklemesi yapmak daha mantıklı olacaktır