yani 2 seçenek var ya ram ya cpu ama muhtemelen ramlerde bir sıkıntı var occt belli olurben aslında rami zaten upgrade edecektim buna bir bahane olmuş olur düşürmeye gerek yok cpu sıkıntılıysa benim için sıkıntı .d
yani 2 seçenek var ya ram ya cpu ama muhtemelen ramlerde bir sıkıntı var occt belli olurben aslında rami zaten upgrade edecektim buna bir bahane olmuş olur düşürmeye gerek yok cpu sıkıntılıysa benim için sıkıntı .d
OCCT testi yaparken, RAM 10 saniye dayanıp mavi ekran verdi. RAM ve CPU testi yaptığımda yaklaşık 1 dakika kadar dayanıp uygulama kendiliğinden kapandı. Sadece CPU testi yaptığımda ise 3 dakika boyunca hiçbir sorun oluşmadı. Bu durum, muhtemelen RAM kaynaklı bir sorun olduğunu gösteriyor.yani 2 seçenek var ya ram ya cpu ama muhtemelen ramlerde bir sıkıntı var occt belli olur
dediğim gibi garanti olsun diye ram ı tek e düşürüp dene sonra boşa masraf yapmaOCCT ile test yaptığımda ram 10 saniye dayanamayıp mavi ekran verdi ram+cpu yaptığımda 1 dk falan kalıp uygulamayı kapattı cpu yaptığımda 3dklık hiç bir şey olmadı ramden kaynaklanıyor herhalde
sen bilirsin o zaman bol şanshocam zaten upgrade atacağımı söylüyorum 2 ram slotum var ikisinide zaten çıkarmam lazım upgrade için