Bilgisayarımda sorun var yardımcı olurmusunuz

Ceisar

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba arkadaşlar şu 2 gündür bilgisayarımda bi problem var oyun oynarken alt tab yapıyor bilgisayar oyunu kapatıyor bu yazılımsal bi problemmi var yoksa bugun bilgisayarcıyı aradım benim bilgisayarım arkasında bir tane küçük bi vida kaldı bunu bilgisayarcıya söylediğimde ondan bir şey olmaz yazılımsal bi sorun olabilir dedi bilgisayarını sıfırlayıp sorunun yazılımsal olup olmadığına bakmanı tavsiye ederim dedi sizce nasıl yapmalıyım bana bi akıl verebilirmisiniz teşekkürler

Kanka selam, bende de buna benzer bir şey olmuştu zamanında. Oyun oynarken kendi kendine alt-tab yapıyorsa genelde arka planda çalışan bir program yüzünden olur. Mesela Windows bildirim atar, Discord bir şey fırlar, antivirüs kafasına göre hareket eder falan.

Şunları bi dene bence:
  • Görev Yöneticisi’nden başlangıçta açılan şeyleri bi temizle.
  • Oyun oynarken Spotify, Discord, tarayıcı falan varsa kapat, sade çalıştır.
  • Oyunu pencere modunda açmayı deneyebilirsin.
  • Ekran kartı ve Windows güncellemelerini kontrol etmeyi ihmal etme.

.

Kanka selam, bende de buna benzer bir şey olmuştu zamanında. Oyun oynarken kendi kendine alt-tab yapıyorsa genelde arka planda çalışan bir program yüzünden olur. Mesela Windows bildirim atar, Discord bir şey fırlar, antivirüs kafasına göre hareket eder falan.

Şunları bi dene bence:
  • Görev Yöneticisi’nden başlangıçta açılan şeyleri bi temizle.
  • Oyun oynarken Spotify, Discord, tarayıcı falan varsa kapat, sade çalıştır.
  • Oyunu pencere modunda açmayı deneyebilirsin.
  • Ekran kartı ve Windows güncellemelerini kontrol etmeyi ihmal etme.

.
görev yöneticisini açtıgımda arkada 13 tane google chrome açık gösteriyor ama sadece 1 tane pencere açık

Chrome’da arka planda bazı işlemler çalışıyor olabilir. Eklentilerini kontrol edip gerekirse devre dışı bırakmayı dener misin?

Geri