andires42
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Yani hocamAlıntıyı görüntüle
Ayrıca Intel ark üzerinden Max 1600 yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vaoov. Senelik konu desene.
Yani hocamAlıntıyı görüntüle
Ayrıca Intel ark üzerinden Max 1600 yazıyor.
Vaoov. Senelik konu desene.
TeşekkürlerEğer giriş seviyesi olan h61 di galiba tam hatırlamıyorum o anakarta ve işlemciden ötürü 2133 veya 2400 MHz olmaması çok normal.
CPU Z üzerinden memory kısmı yeterli. Ayrıca bios üzerinden yazması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.
Anakart?
Sana zahmet bios üzerinden north bridge içinde SPD timings diye bir yer olacak. Onun içinin fotoğrafın ıgönderirmisin?
Ayrıca ram modeli önemli. Çünkü voltajı ve Cl değerini ona göre vereceğim.
Yapılır çok kolay. Ben 1333mhz Rami 266fsb işlemcide 1400mhz civarına getirdim. (266 fsb ile 1064mhz tam olarak kullanılabiliyor)
Eğer 333 olsaydı işlemci ben 1600 MHz üstüne çıkartırdım.
Arada sevgi göster yoksa düzelmez eğil öp falan olmadı lunaparka götür.Merhaba, bilgisayarım gerçekten küçük çocuk gibi davranıyor. Şu an ne istiyor anlayamıyorum da. Arıza sorun hiçbir şey tespit edemiyorum.
Hiçbir oyun oynayamaz vaziyetteyim, sürekli drop yiyorum almam gereken FPS'in herhalde 3 misli azını alıyorum.
Ekran kartım %8 kullanılıp keyif yapıyorken işlemcim %95 kullanılıyor ve acı çekiyor. Sıkıntım ne anlayamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz vallahi biraz daha böyle devam ederse yumruğu monitöre geçireceğim elim diğer taraftan çıkacak.
SİSTEMİM:
Pentium Dual-Core E6500 2.93 GHZ İŞLEMCİ
MSI GTX N560 SE OC 1 GB 192 BIT EKRAN KARTI
g41MXE/G41MXE-K DDR3 ANAKART
4 GB 800 MHZ DDR3 RAM
350 WATT GÜÇ KAYNAĞI
kasa yerde kuytu köşede yalnızlığa terk edilmiş şekilde duruyordu dün söktüm masanın üstüne aldım ona yapacağım max iyilik budur. o beni mutlu etmiyor ki ben onu mutlu edeyim.Arada sevgi göster yoksa düzelmez eğil öp falan olmadı lunaparka götür.
Yok yok lunaparka götür bak mutlu etmez yoksa daha ben anladım o hızlı trene binmek istiyorkasa yerde kuytu köşede yalnızlığa terk edilmiş şekilde duruyordu dün söktüm masanın üstüne aldım ona yapacağım max iyilik budur. o beni mutlu etmiyor ki ben onu mutlu edeyim.
hızlı trene bindireyim de tepe taklak olsun inşallah.Yok yok lunaparka götür bak mutlu etmez yoksa daha ben anladım o hızlı trene binmek istiyor
Bilgisayar konusu hariç her şeyden bahsettik ondandır :dhızlı trene bindireyim de tepe taklak olsun inşallah.
bir güç başlığımın ismini değiştirmiş, yanlış bir şey yazdık herhalde. sorry mennn
şimdi ben ss almayı unuttum da başka bir şey soracağımOradaki değerler tam istediğim gibi sırası. Orayı
1. sıra 9
2. sıra 24
3. sıra 9
4. Sıra 9
5. Sıra son değerine bi getir bak eğer 15 ise 15 olsun. Eğer 10 ise değeri 9 da bırak.
6. sıra en son değeri 75 gibi bir şeydi direk ona çek.
Geri kalan 3 sıra 15 yaz.
Sonra voltajı elle ayarlamıyorsa muhtemelen 1.5v değerinde kalacaktır ve bu değerler senin işine yarayacak. Max ne kadar değeri çıkarabildiğini gösterecek.
Bunu ayarla sonrasında fsb ayarlamaya geçebilirsin.
Ne olur ne olmaz o değerlerin son çıktığı seviyeyi gönder sana tam bir sayı vereyim. (Üstte yazdığım belirsizlik ortadan kalkar.)
420x2= 840m MHz.şimdi ben ss almayı unuttum da başka bir şey soracağım
dediğin gibi yaptım. benim ram mhz cpu-z de neden 420 gözüküyor?
ayarları yaptım bir şey değişmedi ram kardeşte hala 420 paşamız yormuyor kendini...