- Konu Sahibi Konu Sahibi
geforce experince ile çektim normalde 4gb dıindiriyorum ama 450mb neden bu kadar yüksek ?
geforce experince ile çektim normalde 4gb dıindiriyorum ama 450mb neden bu kadar yüksek ?
hocam sorun şu valorany cpu bazluı o yüzden değerler yakın normal düşük kullanım sebebide sistem valorantı için çok yüksek o yüzden oyun zorlamıyor çözümü dsrgeforce experince ile çektim normalde 4gb dı
gta 5 te de aynı şekilde pubg dede tüm oyunlarda boyle 30/40 kullanıyohocam sorun şu valorany cpu bazluı o yüzden değerler yakın normal düşük kullanım sebebide sistem valorantı için çok yüksek o yüzden oyun zorlamıyor çözümü dsr2k yapın
dediğim videoyu yapıp bir deneyin gtada cpu bazlı ve az sistem istiyorgta 5 te de aynı şekilde PUBG dede tüm oyunlarda boyle 30/40 kullanıyo
4k ya alınca boyle oldudediğim videoyu yapıp bir deneyin gtada cpu bazlı ve az sistem istiyor
geri 1080p yuada 1440 p yapın videodaki tüm ayaraları yaptınızmı4k ya alınca boyle oldu
yaptımdediğim videoyu yapıp bir deneyin gtada cpu bazlı ve az sistem istiyor
şimdi deniyim kaç fpsgeri 1080p yuada 1440 p yapın videodaki tüm ayaraları yaptınızmı
1440p dedemiyaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi deniyim kaç fps
Mesaj otomatik birleştirildi:
hala 30/40 kullanıyo
evt1440p dedemi
denetim masasında güç seçeneklerine bir bakın başka fikrim kalamadı
ekran kartının vermesi lazım ilkinde yüksek performans seçin ikincide yüksek performans bir öyle deneyinben 4k da kullanırsam ekran kartı ve işlemci kendisini oyunlara verir mi ?