Neler Yeni

Bilgisayarımdaki sorunların sebebi işlemci çok sağol teknobiyotik

Can...

80+ Platinum
Sistmemimdeki sorun şükür çözüldü arkadaşlar 1 saat falan oldu ryzen 3 1300x aldım ve pc takır takır çalışıyor maşallah teknobiyotik in sözde sağlam dediği işlemci patates çıktı yarın beklesinler bakalım dolandırmak güzel mi insanları gerekse mahkeme gitcem thh ardindan cimere yazı yazcam oyant bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@zerolite

@Emmree

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Emre Efe
klasik teknobiyotik, şaşırmadım.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,187
İsim
Hacı
Hemen hakem heyetine.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Sistmemimdeki sorun şükür çözüldü arkadaşlar 1 saat falan oldu ryzen 3 1300x aldım ve pc takır takır çalışıyor maşallah teknobiyotik in sözde sağlam dediği işlemci patates çıktı yarın beklesinler bakalım dolandırmak güzel mi insanları gerekse mahkeme gitcem thh ardindan cimere yazı yazcam oyant bakalım

@zerolite

@Emmree
Hocam sen bir yerden öyle bir beddua yemişsinki 1-2 ay en sonunda sistem stabil olmuş. Teknobiyotiğe yaz yeniden. Eğer kabul etmezlerse THH git.

Can...

80+ Platinum
Hocam sen bir yerden öyle bir beddua yemişsinki 1-2 ay en sonunda sistem stabil olmuş. Teknobiyotiğe yaz yeniden. Eğer kabul etmezlerse THH git.
Kanla öyle bir ihtimal yok ya bir kardeşimi dövüyordum beddua okuyordu okuma dedikçe ncnxndbd

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Kanla öyle bir ihtimal yok ya bir kardeşimi dövüyordum beddua okuyordu okuma dedikçe ncnxndbd
Şuan sistemde bir kasma vb. problem yok dimi XMP açık? Biraz gözlem yap bir süre sonra istersen RX 6500 XT'yide takıp kullan satmadıysan.

Can...

80+ Platinum
Şuan sistemde bir kasma vb. problem yok dimi XMP açık? Biraz gözlem yap bir süre sonra istersen RX 6500 XT'yide takıp kullan satmadıysan.
Valla şuan sistemi montajladim 3 5 vidayla deneme amaçlı taktım adam akıllı toplama yapcam rx 6500xt yi denicem bugun satıyordum da başkasından almış satamadim birde adam akıllı bir kule tipi alcam miss

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Valla şuan sistemi montajladim 3 5 vidayla deneme amaçlı taktım adam akıllı toplama yapcam rx 6500xt yi denicem bugun satıyordum da başkasından almış satamadim birde adam akıllı bir kule tipi alcam miss
Aynen bir dene onun sonucunu merak ediyorum acaba gene çökecek mi? Eğer imkan varsa 2 sistem toplayıp birini kardeşine verebilirsin ya da çift bilgisayar olarak kullanabilirsin.

Can...

80+ Platinum
Aynen bir dene onun sonucunu merak ediyorum acaba gene çökecek mi? Eğer imkan varsa 2 sistem toplayıp birini kardeşine verebilirsin ya da çift bilgisayar olarak kullanabilirsin.
Kanka harbi ya elimde b350 f rog vardı sattım keşke satmasaydim aklımda vardı o kasa psu ram ssd alıcaktim yedek pc olacaktı miss gibi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,187
İsim
Hacı
Kule tipi uygun bir şey alalım isterseniz.
Bütçeniz nedir?

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Bu konuda ne anlatmak istedin? Türkçe meali nedir.

Top Bottom