Bilgisayarımdaki virüsten kurtulamıyorum

Reaksiyon skoru
2
merhaba 0 aldıgımdan beri kendim kullandıgım sadece steam ve xboxtan oyun indirdigim belli başlı setuplar dışında hiçbir dosya indirmedigim yani kısaca virüslere mahal vermeyecek hemen hemen herşeyi yaptigim bilgisayarimda altta paylasacagim uyarıyı aldım. temizleme tusuna basıyorum 15 dk suruyor biseyler yapıyor ediyor yeniden başlatıyor birdaha aynı uyarıyı alıyorum lütfen yardım edin
Ekran Görüntüsü (68).png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk başta ilk seçeneği seçtim taradı temizledi yeniden başlattı sonrasında birdaha aynı uyarıyı verdi ortadaki secenegi sectim bisey cıkmadı ama uyarıyı tekrar vermedi tam tarama yapıyorum virüs olmama ihtimali varmı acaba

dosya tuf gaming olarak gozukuyor laptopun driver veya 3. parti uygulamasi olabilir mi kaspersky bazenleri virus sanabiliyor virus olarak gosterdigi dosyayi atar misin.

Son düzenleme:
generic/trojan olarak geçiyor çok yüksek ihtimal false-positive yüksek ihtimal bir driver programını virüs sanıyor GENERİC olarak geçen çoğu şey false-positive'dir yanlış alarmdır.
merhaba 0 aldıgımdan beri kendim kullandıgım sadece steam ve xboxtan oyun indirdigim belli başlı setuplar dışında hiçbir dosya indirmedigim yani kısaca virüslere mahal vermeyecek hemen hemen herşeyi yaptigim bilgisayarimda altta paylasacagim uyarıyı aldım. temizleme tusuna basıyorum 15 dk suruyor biseyler yapıyor ediyor yeniden başlatıyor birdaha aynı uyarıyı alıyorum lütfen yardım edin Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk başta ilk seçeneği seçtim taradı temizledi yeniden başlattı sonrasında birdaha aynı uyarıyı verdi ortadaki secenegi sectim bisey cıkmadı ama uyarıyı tekrar vermedi tam tarama yapıyorum virüs olmama ihtimali varmı acaba

generic/trojan olarak geçiyor çok yüksek ihtimal false-positive yüksek ihtimal bir driver programını virüs sanıyor GENERİC olarak geçen çoğu şey false-positive'dir yanlış alarmdır.
rahat olabilirim yani 2. kez tam tarama yaptım temiz dedi

Geri