Neler Yeni

Bilgisayarımdaki virüsten kurtulamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Başar
merhaba 0 aldıgımdan beri kendim kullandıgım sadece steam ve xboxtan oyun indirdigim belli başlı setuplar dışında hiçbir dosya indirmedigim yani kısaca virüslere mahal vermeyecek hemen hemen herşeyi yaptigim bilgisayarimda altta paylasacagim uyarıyı aldım. temizleme tusuna basıyorum 15 dk suruyor biseyler yapıyor ediyor yeniden başlatıyor birdaha aynı uyarıyı alıyorum lütfen yardım edin
Ekran Görüntüsü (68).png

Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk başta ilk seçeneği seçtim taradı temizledi yeniden başlattı sonrasında birdaha aynı uyarıyı verdi ortadaki secenegi sectim bisey cıkmadı ama uyarıyı tekrar vermedi tam tarama yapıyorum virüs olmama ihtimali varmı acaba

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
ibrahim ugur
Nortonu kurup taratsana bi

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Tuğra Yıldız
dosya tuf gaming olarak gozukuyor laptopun driver veya 3. parti uygulamasi olabilir mi kaspersky bazenleri virus sanabiliyor virus olarak gosterdigi dosyayi atar misin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
efe araci
generic/trojan olarak geçiyor çok yüksek ihtimal false-positive yüksek ihtimal bir driver programını virüs sanıyor GENERİC olarak geçen çoğu şey false-positive'dir yanlış alarmdır.
merhaba 0 aldıgımdan beri kendim kullandıgım sadece steam ve xboxtan oyun indirdigim belli başlı setuplar dışında hiçbir dosya indirmedigim yani kısaca virüslere mahal vermeyecek hemen hemen herşeyi yaptigim bilgisayarimda altta paylasacagim uyarıyı aldım. temizleme tusuna basıyorum 15 dk suruyor biseyler yapıyor ediyor yeniden başlatıyor birdaha aynı uyarıyı alıyorum lütfen yardım edin Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk başta ilk seçeneği seçtim taradı temizledi yeniden başlattı sonrasında birdaha aynı uyarıyı verdi ortadaki secenegi sectim bisey cıkmadı ama uyarıyı tekrar vermedi tam tarama yapıyorum virüs olmama ihtimali varmı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
generic/trojan olarak geçiyor çok yüksek ihtimal false-positive yüksek ihtimal bir driver programını virüs sanıyor GENERİC olarak geçen çoğu şey false-positive'dir yanlış alarmdır.
rahat olabilirim yani 2. kez tam tarama yaptım temiz dedi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
efe araci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular