Neler Yeni

Bilgisayarımdan Aşırı fan sesi gelmesi

Erhan0123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erhan Küçüktopana
Bütçe
5
Merhabalar Lenovo G50-70 laptop kullanıyorum çalışırken fanından çok fazla ses gelmeye başladı bilgisayarı açıp fanı çıkardığımda herhangibi problemi yok ama bilgisaya bağlayınca uygulama felan açılınca çıkan ses aşırı fazla eskiden çok değildi şimdi çok fazla ses çıkıyor bunun sebebi nedir ? yeni fan alsam galiba yine aynı ses çıkmaya devam edicek donanımsal olduğunu düşünüyoruım yoksa bilgisayara format atacağım yine olmazsa bilgisayarcıyaa yaptırmak istiyorum

oguz13

80+ Bronze
Merhabalar Lenovo G50-70 laptop kullanıyorum çalışırken fanından çok fazla ses gelmeye başladı bilgisayarı açıp fanı çıkardığımda herhangibi problemi yok ama bilgisaya bağlayınca uygulama felan açılınca çıkan ses aşırı fazla eskiden çok değildi şimdi çok fazla ses çıkıyor bunun sebebi nedir ? yeni fan alsam galiba yine aynı ses çıkmaya devam edicek donanımsal olduğunu düşünüyoruım yoksa bilgisayara format atacağım yine olmazsa bilgisayarcıyaa yaptırmak istiyorum
M.Ö 1500 yıllarından kalma sistem kullanırsan tabii öyle ses çıkarır.
Cihazın termal bakımlarını felan yap.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam fanlar turbo modda falan mi kontrol edermisiniz, bu sorunun donanimsal oldugunu dusunuyorum laptop fanlari temizlenmeyince vesaire cok ses cikarir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ustte arkadasin dedigi gibi termal macun degistirin, eger devam ederse buyuk ihtimal bilgisayariniza hasar geldi ve bir yer kirildi o kucuk parcada fanin icine gitmis olabilir.

Top Bottom