Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Chip kısmını açıp CPU ile ilgili her şeyi sırayla seçip aşağıdakı 'Set to' kısmından 'Software Controlled' seçin.
Chip kısmını açıp CPU ile ilgili her şeyi sırayla seçip aşağıdakı 'Set to' kısmından 'Software Controlled' seçin.
Hocam merhaba önerdiğiniz program kasanın önünde ki fanlar için de geçerli mi bende 3 adet var ayarlıyamıyorum onlarıProgramın arayüzünü hatırlamıyorum bir görüntü atamaz mısınız ?
Anakarta ayarlanabilir bir şekilde bağlı ise ayarlayabilirsinizHocam merhaba önerdiğiniz program kasanın önünde ki fanlar için de geçerli mi bende 3 adet var ayarlıyamıyorum onları
Arkada ki egsoz fanı sadece anakarta bağlı diğerleri kasanın arkasında ki kontrolcüye bağlılarAnakarta ayarlanabilir bir şekilde bağlı ise ayarlayabilirsiniz
Kontrolcü var ise kasanın kumandası yok mu ?Arkada ki egsoz fanı sadece anakarta bağlı diğerleri kasanın arkasında ki kontrolcüye bağlılar
Kumandası bulunmuyor sadece renk ayarlamak için açma kapama tuşunun yanında tuş bulunmaktaKontrolcü var ise kasanın kumandası yok mu ?
Deneyebilirsiniz.Kumandası bulunmuyor sadece renk ayarlamak için açma kapama tuşunun yanında tuş bulunmakta