Neler Yeni

Bilgisayarımdan garip bir ses geliyor.

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
Şehir dışında iken evde elektrikler git gel yapmış sonrasında eve geldiğimde bilgisayarım statik elektrik sebebi ile açılmadı. Her zaman yaşadığım bir durum olduğundan bilgisayarı çalıştırmayı başarabildim ama şuanda da tık diye bir ses alıyorum kasa içerisinden. Oyun oynarken saçma bir şekilde drop girmesi ve steamde D: diskine oyun yazamamam okuma hatası vermesi gibi şeyler beni şüphelendirdi. Yardım ederseniz çok memnun olurum.

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Tayfun Acar
Hocam kasayı açıp çalıştırın ses nereden geliyor onu bulun ve psu hangi marka

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kasayı açıp çalıştırın ses nereden geliyor onu bulun ve psu hangi marka
DeepCool marka kasa kullanıyorum. Psu dahil kasa almıştım. Ses USB portlarının olduğu yere yakın bir yerden geliyor. Video yükleyemedim hata veriyor.

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Tayfun Acar
DeepCool marka kasa kullanıyorum. Psu dahil kasa almıştım. Ses USB portlarının olduğu yere yakın bir yerden geliyor. Video yükleyemedim hata veriyor.
Baya şüpheli hocam Drop girmesi ve disk yazmaması o zaman bir bilgisayarciya götürüp arızayı tespit ettirin veya evde anlamaya çalışın hocam ciddi duruyor

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tıkırt gibisinden bir ses geliyor ve ardından bilgisayarın ilk açıldığında gelen elektrik sesi gibi bir ses alıyorum.

Top Bottom