Yardım Bilgisayarımı acil satmam gerekiyor? başka ne yapabilirim.

laptop modelini bilerek bırakmadın galiba 0 fiyatından pahalı bu
Herkes buraya öyle bir gelmişki 10 k etmez bile diyip öldürüyor, modeli aşağıya bırakıyorum fakat şuan birebir aynı modelinin satışı yok. Dandik monsterlar ile de karşılaştırılmasın yani sağlam bir kasası var. Zaten ben aldıgımda geçen sene 8.5k uygun fiyata aldım ve + 1.5k aksesuara harcadım.

Örnek olarak burada verdigim bilgisayar hem 15.6 inç modeli hemde ekran kartı düz 1650 ve ram ve ssd'si düşük.

Asus TUF Gaming F17 FX706LI-HX175 Notebook​

ASUSTuf Gaming Fx706lı-hx175 modeli. Geçen yıl bende almıştım. Bu modelde kronik sorun yok. Güzel laptop, 10k ya verilmez.

0 fiyatını kimse takmaz özellikleri belli 12k dan sat
Herkes buraya öyle bir gelmişki 10 k etmez bile diyip öldürüyor, modeli aşağıya bırakıyorum fakat şuan birebir aynı modelinin satışı yok. Dandik monsterlar ile de karşılaştırılmasın yani sağlam bir kasası var. Zaten ben aldıgımda geçen sene 8.5k uygun fiyata aldım ve + 1.5k aksesuara harcadım.

Örnek olarak burada verdigim bilgisayar hem 15.6 inç modeli hemde ekran kartı düz 1650 ve ram ve ssd'si düşük.

Asus TUF Gaming F17 FX706LI-HX175 NotebookCevap​

Bütçeniz ne kadar öneri yapalım?

Merhaba

İlandaki bilgisayarımı macbook alıcagım için satıyorum. Letgo ve sahibindene yükledim. Fiyatın normal oldugunu düşünüyorum. Sizde düşüncenizi belirtirseniz sevinirim. Daha hızlı satmam için ne önerirsiniz ?
9k - 10k eder. Fiyat çok uçuk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,723
Üyeler
184,971
Son üye
Onur33
Geri