Neler Yeni

Bilgisayarımı Kaça Satabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Çalışkan
Screenshot_5.png

6500XT 'de bu 3 model var fakat hangisini seçsem kararsız kaldım. Asus veya Powercolor olması bir fark sunuyor mu?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı

rtxcan

80+ Bronze
Yav aga sen sürekli link atıp oradaki fiyatlarla mı kjarsılastırıyorsun bu işlemcinin işlemcisi çöp ekran kartı rtx 3050 neyin kafasını yaşıyorsun

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Kaskjdhaksjhdkjash aga burak burak aga yanlış bilgilendirme bilmiyorsan cahillik yapma
pc nin sıfır fiyatını attım adamın 1 senelik garantisi kalmış 20 23 k arası yazdım bende sen söyle bakim bilgisayar ordinaryüsü ne kadar eder? çok biliyorsun sen belli

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sıfırı şu kadar şuna satarsın demeyin 6 nesil geçmiş dediğiniz fiyata kat kat daha iyi işlemciler varken hayalperest olmayın. Girersin sarı siteye bakarsın duruma 2 bine alan olmaz o işlemciyi. Satılmasını istiyor isen gerçekçi fiyat biçmelisin.
Sonunda bee sabahtan beri anlatmaya çalıştığım mevzu bu aslında zaten o işlemciyi 2 ye koyanlar satamıyor zaten zamanla fiyatı düşürüp piyasa fiyatına satıyorlar mecbur.
Teşekkür ederim.
rica ederim.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Yav aga sen sürekli link atıp oradaki fiyatlarla mı kjarsılastırıyorsun bu işlemcinin işlemcisi çöp ekran kartı rtx 3050 neyin kafasını yaşıyorsun
ne kadar eder 5 bin mi aşldkaslşdkalşkd
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam link bulup getiriyor bu fiyat diye şaka gibi askdjlaskda
Tamam oğlum söyle işte en iyisini sen biliyorsun ne kadar eder söyle bakalım

rtxcan

80+ Bronze
pc nin sıfır fiyatını attım adamın 1 senelik garantisi kalmış 20 23 k arası yazdım bende sen söyle bakim bilgisayar ordinaryüsü ne kadar eder? çok biliyorsun sen belli
20 gün önce 5600h rtx 3060lı laptop 17.000 Tl'ye satıldı, Ekran kartı ezer geçer işlemcisi ezer geçer sen söyle bakalım 4 çekirdekli laptop rtx 3050 li laptop 1 yıl kullanılmıs laptop kaç para eder

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
20 gün önce 5600h rtx 3060lı laptop 17.000 TL'ye satıldı, Ekran kartı ezer geçer işlemcisi ezer geçer sen söyle bakalım 4 çekirdekli laptop rtx 3050 li laptop 1 yıl kullanılmıs laptop kaç para eder
Nerde satıldı at bakalım 17 bine 3060 lı laptop alim hemen

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

6500XT 'de bu 3 model var fakat hangisini seçsem kararsız kaldım. Asus veya Powercolor olması bir fark sunuyor mu?
İçlerindeki gpu nvidia nın markalara yolladığı gpu içlerinde ufak ufak o.c ile mhz farklılıkları olur fakat buradaki fiyat farkı soğutmalarından dolayı, burada bütçe varsa asusun dual modelini öneririm ama bütçe az ise attığım videodaki powercolor rx6500xt yi öneririm zaten videoyu izlersiniz sıcaklık konusunda serin çalıştığı görebilirsiniz. :)

Top Bottom