Neler Yeni

Bilgisayarımı Kaça Satabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Çalışkan
Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum. İşlemcim her şeyim aynı kalsa ve ekran kartını RX 6500 XT'ye yükseltsem. Ne kadar darboğaz yapar, normal bir işlemciye göre kaç FPS daha aşağıda oynarım?

Beyler tartışmayın rica ediyorum, şu soruma cevap alabilirsem mutlu olurum :)

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Beyler tartışmayın rica ediyorum, şu soruma cevap alabilirsem mutlu olurum :)
monitörün ve psun nedir? psu yetiyorsa ve monitör pikseli yüksekse ayarları yükselterek darboğazı azaltabilirsin ama takılacak donacak 10-20 fps şeklinde yada fps yerlerde çakılacak gibi bir şey söylemek yanlış olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Çalışkan
monitörün ve psun nedir? psu yetiyorsa ve monitör pikseli yüksekse ayarları yükselterek darboğazı azaltabilirsin ama takılacak donacak 10-20 fps şeklinde yada fps yerlerde çakılacak gibi bir şey söylemek yanlış olur.

PSU 750W, monitorum Dell'in 24 inc - 1920x1080 piksel. Fazla düşer mi merak ediyorum sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youtubede videolara bak işlemcin ve ekran kartınla test videosu çekenler illaki vardır

Düzgün konuş.

YouTube'da bulamadım.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
PSU 750W, monitorum Dell'in 24 inc - 1920x1080 piksel. Fazla düşer mi merak ediyorum sadece.

YouTube'da bulamadım.
Adam i5 3570 ile test ediyor gerisini siz düşünün, bazı oyunlarda %20 lik ve %30 luk darboğaz gözüksede takılma veya donma yapmıyor. :D

majorw0w

80+ Silver
Sıfırı şu kadar şuna satarsın demeyin 6 nesil geçmiş dediğiniz fiyata kat kat daha iyi işlemciler varken hayalperest olmayın. Girersin sarı siteye bakarsın duruma 2 bine alan olmaz o işlemciyi. Satılmasını istiyor isen gerçekçi fiyat biçmelisin.

Top Bottom