Aga ne cahilsin haaİşlemci benim değil kardeşim ne diyon kendi kendine espiri yapıp gülüyor bide
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trendyol ne zamandan beri 2.el satıyor
Aga ne cahilsin haaİşlemci benim değil kardeşim ne diyon kendi kendine espiri yapıp gülüyor bide
Trendyol ne zamandan beri 2.el satıyor
Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum. İşlemcim her şeyim aynı kalsa ve ekran kartını RX 6500 XT'ye yükseltsem. Ne kadar darboğaz yapar, normal bir işlemciye göre kaç FPS daha aşağıda oynarım?
Youtubede videolara bak işlemcin ve ekran kartınla test videosu çekenler illaki vardırBeyler tartışmayın rica ediyorum, şu soruma cevap alabilirsem mutlu olurum![]()
Düzgün konuş.Aga ne cahilsin haa
monitörün ve psun nedir? psu yetiyorsa ve monitör pikseli yüksekse ayarları yükselterek darboğazı azaltabilirsin ama takılacak donacak 10-20 fps şeklinde yada fps yerlerde çakılacak gibi bir şey söylemek yanlış olur.Beyler tartışmayın rica ediyorum, şu soruma cevap alabilirsem mutlu olurum![]()
monitörün ve psun nedir? psu yetiyorsa ve monitör pikseli yüksekse ayarları yükselterek darboğazı azaltabilirsin ama takılacak donacak 10-20 fps şeklinde yada fps yerlerde çakılacak gibi bir şey söylemek yanlış olur.
Youtubede videolara bak işlemcin ve ekran kartınla test videosu çekenler illaki vardır
Düzgün konuş.
20k 23k arasıhttps://www.epey.com/laptop/asus-tuf-dash-f15-fx516pc-hn024t.html
Benim kullandığım bilgisayar bu satıp masaüstü almak istiyorum ne kadar eder ?
12 ay garantisi var
PSU 750W, monitorum Dell'in 24 inc - 1920x1080 piksel. Fazla düşer mi merak ediyorum sadece.
YouTube'da bulamadım.
Teşekkür ederim.Adam i5 3570 ile test ediyor gerisini siz düşünün, bazı oyunlarda %20 lik ve %30 luk darboğaz gözüksede takılma veya donma yapmıyor.![]()
Aaskajhdkajshdkj aga senin dünyadan haberin yok20k 23k arası
tamamAaskajhdkajshdkj aga senin dünyadan haberin yok
Kaskjdhaksjhdkjash aga burak burak aga yanlış bilgilendirme bilmiyorsan cahillik yapmatamam