Neler Yeni

Bilgisayarımı Kaça Satabilirim?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
3500-3650

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
@Mehmet Yılmaz Abi sabahtan beri konu ile alakasız kendi aralarında saçma bir sohbet yapıyorlar.
Sana da yardımcı olmaya çalıştık ne oldu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dayı okuman yazman yok mu ben sana 20 gün önce indimli dedim,
Yav adam bugün sormuş ne kadar eder diye sen bana 20 gün öncenin indirimini atıyorsun geç bunları madem cok iyi biliyorsun bu işleri adama fiyat söyle senin hesaplamalarına göre büyük ihtimal 10 bin felan eder dersin neyse fazla konuşmaya gerek yok isteyen istedigi fiyatı yazsın herkesin malı kendine iyi.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Tahmini fiyat istemiştim fakat sizin verdiğiniz fiyat ölününde ölüsü. Bugün bilgisayarcıya sordum ekran kartı ve işlemciyi sadece 2.000 liraya alabileceğini söyledi :D
Zaten para tutacak parçalar onlar onun için o fiyatı vermiştir, diğer parçaları da sen 1250 gibi okutursan hakkını bulmuş olabilir zannımca. Birlikte satsan 4000 i zorlayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Çalışkan
İçlerindeki gpu nvidia nın markalara yolladığı gpu içlerinde ufak ufak o.c ile mhz farklılıkları olur fakat buradaki fiyat farkı soğutmalarından dolayı, burada bütçe varsa asusun dual modelini öneririm ama bütçe az ise attığım videodaki powercolor rx6500xt yi öneririm zaten videoyu izlersiniz sıcaklık konusunda serin çalıştığı görebilirsiniz. :)

Biraz cahilimde bu konuda, bu ekran kartı benim anakarta uyumlu mudur ?
pcı3 - pcı4 muhabbeti duydumda

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Biraz cahilimde bu konuda, bu ekran kartı benim anakarta uyumlu mudur ?
pcı3 - pcı4 muhabbeti duydumda
Estağrurullah, yuva olarak destekliyor sonuçta attığım videoda adam kaç yıllık anakart ve işlemciye takmış lakin sizdeki anakartın slotu pci 3.0 olduğu için elimizdeki kartda pci 4.0 olduğu için arabirimden ötürü performans kaybı olur, ileride pci 4.0 ekran kartı destekleyen bir anakarta geçtiğinizde tam verimini daha iyi alırsınız.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Çalışkan
Estağrurullah, yuva olarak destekliyor sonuçta attığım videoda adam kaç yıllık anakart ve işlemciye takmış lakin sizdeki anakartın slotu pci 3.0 olduğu için elimizdeki kartda pci 4.0 olduğu için arabirimden ötürü performans kaybı olur, ileride pci 4.0 ekran kartı destekleyen bir anakarta geçtiğinizde tam verimini daha iyi alırsınız.
Screenshot_6.png

Evet 3.0'mış. Teşekkürler yardımın için :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan ekran kartı 4.600TL, bu fiyata en iyisi bu mudur? Sizce ?

Son düzenleme:

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Evet 3.0'mış. Teşekkürler yardımın için :)
Rica ederim ama buradan elinizdeki kartın 3.0 deteklediğini görebilirsiniz anakartın desteklediğini ise model girerek sitesine bakarak yada cpu z den mainboard ve aşağıdaki "graphic interface" bölümünden anlayabilirsiniz. :) cevabımın en iyi yanıt olduğunu düşünüyorsanız yorumun altından rapor et ve ardından "en iyi cevap" ı seçebilirsiniz.

Top Bottom