şifrene ünlem nokta vs gibi semboller eklemen yeterli olacaktır.Bilgisayarım,oyun hesaplarım,google hesaplarımın hepsini güvenceye almak istiyorum.Bunu nasıl yapacağım?
Çift faktörlü doğrulama yı açabilirsin güzel bir anti virüs programı kullanabilirsin girdiğin sitelere özel bilgilerini paylaşmaz ve indirdiğin her dosyayı güvenilir sitelerden indirirsen koruyabilirsin.Bilgisayarım,oyun hesaplarım,google hesaplarımın hepsini güvenceye almak istiyorum.Bunu nasıl yapacağım?
Eset antivirüs kullanıyorum.Sizce nasıl? Ve güvenlik için yeterli mi?Çift faktörlü doğrulama yı açabilirsin güzel bir anti virüs programı kullanabilirsin girdiğin sitelere özel bilgilerini paylaşmaz ve indirdiğin her dosyayı güvenilir sitelerden indirirsen koruyabilirsin.
Kuvvetli bir şifre koysan da bilgisayarına virüs girer ise o şifreyi kolayca alabilirler.Bilgisayarım,oyun hesaplarım,google hesaplarımın hepsini güvenceye almak istiyorum.Bunu nasıl yapacağım?
her hesabına farklı şifre koy bilmediğin linklere tıklma korsan kullanma şifrelerin güçlü olsunBilgisayarım,oyun hesaplarım,google hesaplarımın hepsini güvenceye almak istiyorum.Bunu nasıl yapacağım?
Güvenilir fakat Kaspersky tercih etmeniz daha iyi olur 30 gün deneme süresi veriyor mail adreslerini değiştirerek bu süreyi uzatabilirsiniz.Eset antivirüs kullanıyorum.Sizce nasıl? Ve güvenlik için yeterli mi?
Düşüneceğim teşekkürler.İnşallah bi sıkıntı olmazGüvenilir fakat Kaspersky tercih etmeniz daha iyi olur 30 gün deneme süresi veriyor mail adreslerini değiştirerek bu süreyi uzatabilirsi
Rica ederim.Düşüneceğim teşekkürler.İnşallah bi sıkıntı olmaz