Neler Yeni

Bilgisayarımı nasıl hackerlardan koruyabilirim?

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
Bilgisayarım,oyun hesaplarım,google hesaplarımın hepsini güvenceye almak istiyorum.Bunu nasıl yapacağım?

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bilgisayarım,oyun hesaplarım,google hesaplarımın hepsini güvenceye almak istiyorum.Bunu nasıl yapacağım?
Çift faktörlü doğrulama yı açabilirsin güzel bir anti virüs programı kullanabilirsin girdiğin sitelere özel bilgilerini paylaşmaz ve indirdiğin her dosyayı güvenilir sitelerden indirirsen koruyabilirsin.

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çift faktörlü doğrulama yı açabilirsin güzel bir anti virüs programı kullanabilirsin girdiğin sitelere özel bilgilerini paylaşmaz ve indirdiğin her dosyayı güvenilir sitelerden indirirsen koruyabilirsin.
Eset antivirüs kullanıyorum.Sizce nasıl? Ve güvenlik için yeterli mi?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
her hesabına farklı şifre koy bilmediğin linklere tıklma korsan kullanma şifrelerin güçlü olsun

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
Güvenilir fakat Kaspersky tercih etmeniz daha iyi olur 30 gün deneme süresi veriyor mail adreslerini değiştirerek bu süreyi uzatabilirsi
Düşüneceğim teşekkürler.İnşallah bi sıkıntı olmaz

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
İçimde kalmasın diye mesaj yazmak istiyorum. Bilgisayarınızı asla yüzde yüz güvence altına alamazsınız. Antivirüs yazılımları adı üstünde virüslere karşı koruma sağlar. Network diye bir şey var, Internet diye bir şey var. Her hack işlemi zararlı yazılım üzerinden yapılıyor mu sanıyorsunuz?

Hesaplarınızı yüzde yüz olmasa da güvence altına almak için Multi Factor Authentication'ı aktifleştiriniz. Ve güçlü şifreler kullanınız.

Top Bottom