Bilgisayarımı Nasıl Hızlandırabilirim?

rulingk

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar bilgisayarım aşırı derecede yavaş ağır çalışıyor ne yapmam lazım acil destek :cry:

SSD alarak sisteminizin ve uygulamalarınızın açılış hızlarını artırabilirsiniz bu sizin FPS'inize etki etmez ama FPS Drop yiyorsanız çözüm olabilir aynı zamanda da.

Sistem özelliklerini yazın.

Sistem özellikleri nedir laptop mu masaüstü mü ona göre daha iyi yardımcı oluruz hocam

SSD alarak sisteminizin ve uygulamalarınızın açılış hızlarını artırabilirsiniz bu sizin FPS'inize etki etmez ama FPS Drop yiyorsanız çözüm olabilir aynı zamanda da.
hangi ssd i önerirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem özelliklerini yazın.
4 gb ram 800+mhz 1gb ekran kartı 300 gb hdd

Sistem özellikleri nedir laptop mu masaüstü mü ona göre daha iyi yardımcı oluruz hocam
masaüstü hocam

hangi ssd i önerirsiniz

masaüstü hocam
Hocam sistem özellikleriniz düşük gibi ama arkadaşın dediği gibi ssd alırsanız minimum 256GB Windows’u oraya kurarsanız hızınız bir nebze de olsa artar ama aşırı bir hızlanma beklememek lazım 4 GB RAM çok düşük

hangi ssd i önerirsiniz

masaüstü hocam
Bütçenize bağlı bu. Tahminimce anakartınızda NVM desteği yok. Bütçenize bağlı olarak 870 EVO ya da Patriot Burst bakabilirsiniz.

Hocam sistem özellikleriniz düşük gibi ama arkadaşın dediği gibi ssd alırsanız minimum 256GB Windows’u oraya kurarsanız hızınız bir nebze de olsa artar ama aşırı bir hızlanma beklememek lazım
anakartım max 8gb destekliyor

Bütçenize bağlı bu. Tahminimce anakartınızda NVM desteği yok. Bütçenize bağlı olarak 870 EVO ya da Patriot Burst bakabilirsiniz.
anakartımın modeli gigabyte ga-m61pms-s2p rev2x

Muhtemelen virüslüdür win 10 son versiyon ile format at.

nvidia geforce 9500 gt ekran kartım var anakartım ga-m61pms-s2p rev2x 4 gb ram var işlemci AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.70 GHz

Muhtemelen virüslüdür win 10 son versiyon ile format at.
win 10 yüklü zaten ama tekrar nasıl format atıcam win 10 yükleme aracını flashımda var ama flash bellek ile başlatınca ekranda tire işareti yanıp sönüyor

nvidia geforce 9500 gt ekran kartım var anakartım ga-m61pms-s2p rev2x 4 gb ram var işlemci AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.70 GHz

win 10 yüklü zaten ama tekrar nasıl format atıcam win 10 yükleme aracını flashımda var ama flash bellek ile başlatınca ekranda tire işareti yanıp sönüyor
Rufus ile usb ye yaz. Yazarken gpt yerine mbr seç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,611
Üyeler
193,091
Son üye
kkosefatih
Geri