hangi ssd i önerirsinizSSD alarak sisteminizin ve uygulamalarınızın açılış hızlarını artırabilirsiniz bu sizin FPS'inize etki etmez ama FPS Drop yiyorsanız çözüm olabilir aynı zamanda da.
4 gb ram 800+mhz 1gb ekran kartı 300 gb hddSistem özelliklerini yazın.
masaüstü hocamSistem özellikleri nedir laptop mu masaüstü mü ona göre daha iyi yardımcı oluruz hocam
Çok iyi yazdın vallahi tebrik ediyorum, modellerini yaz.hangi ssd i önerirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4 gb ram 800+mhz 1gb ekran kartı 300 gb hdd
Patriot burst öneriliyorhangi ssd i önerirsiniz
masaüstü hocam
Hocam sistem özellikleriniz düşük gibi ama arkadaşın dediği gibi ssd alırsanız minimum 256GB Windows’u oraya kurarsanız hızınız bir nebze de olsa artar ama aşırı bir hızlanma beklememek lazım 4 GB RAM çok düşükhangi ssd i önerirsiniz
masaüstü hocam
Bütçenize bağlı bu. Tahminimce anakartınızda NVM desteği yok. Bütçenize bağlı olarak 870 EVO ya da Patriot Burst bakabilirsiniz.hangi ssd i önerirsiniz
masaüstü hocam
anakartım max 8gb destekliyorHocam sistem özellikleriniz düşük gibi ama arkadaşın dediği gibi ssd alırsanız minimum 256GB Windows’u oraya kurarsanız hızınız bir nebze de olsa artar ama aşırı bir hızlanma beklememek lazım
anakartımın modeli gigabyte ga-m61pms-s2p rev2xBütçenize bağlı bu. Tahminimce anakartınızda NVM desteği yok. Bütçenize bağlı olarak 870 EVO ya da Patriot Burst bakabilirsiniz.
win 10 yüklü zaten ama tekrar nasıl format atıcam win 10 yükleme aracını flashımda var ama flash bellek ile başlatınca ekranda tire işareti yanıp sönüyorMuhtemelen virüslüdür win 10 son versiyon ile format at.
Rufus ile usb ye yaz. Yazarken gpt yerine mbr seç.nvidia geforce 9500 gt ekran kartım var anakartım ga-m61pms-s2p rev2x 4 gb ram var işlemci AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.70 GHz
win 10 yüklü zaten ama tekrar nasıl format atıcam win 10 yükleme aracını flashımda var ama flash bellek ile başlatınca ekranda tire işareti yanıp sönüyor