Arkadaşlar elimde ki bilgisayar steam istatistiklerine göre dönemin en çok kullanılan kartlarından biri ancak ben satamıyorum ne pembe ne sarı sitede acaba tavsiyeniz var mı satış prosedürünü kolaylaştırmak için
laptop mu?Arkadaşlar elimde ki bilgisayar steam istatistiklerine göre dönemin en çok kullanılan kartlarından biri ancak ben satamıyorum ne pembe ne sarı sitede acaba tavsiyeniz var mı satış prosedürünü kolaylaştırmak için
hayır masaüstü bilgisayarlaptop mu?
dönemin en çok kullanılan kartlarından biri diye hemen satılacak bir olay yok ortalama bir sistemmiş sizinki muhtemelen fiyatta anlaşamıyorsunuzdurArkadaşlar elimde ki bilgisayar steam istatistiklerine göre dönemin en çok kullanılan kartlarından biri ancak ben satamıyorum ne pembe ne sarı sitede acaba tavsiyeniz var mı satış prosedürünü kolaylaştırmak için
haklısınız illa hemen satılacak değil ancak uzun zaman oldu koyalı, belki burda bir tanıdığı bildiği falan vardır birilerinin bilgisayarı satacak veya pc alım yapan bir dükkan tanıdığı olan vardır diye, fiyat 12K sizce nasıl 12 ye alır mıydınız bunudönemin en çok kullanılan kartlarından biri diye hemen satılacak bir olay yok ortalama bir sistemmiş sizinki muhtemelen fiyatta anlaşamıyorsunuzdur
tek tek satmayı dene daha kolay satarsınhayır masaüstü bilgisayar
1660 super 6gb ekran kartı
ryzen 5 3500x 32mb önbellek
16gb ram
650W PSU
gigabyte s2h anakart
Hocam fazla gibi geldi bir tık. rx6600 5500 ikilisini falan 13.500 a gördüğüm yerler vardı.haklısınız illa hemen satılacak değil ancak uzun zaman oldu koyalı, belki burda bir tanıdığı bildiği falan vardır birilerinin bilgisayarı satacak veya pc alım yapan bir dükkan tanıdığı olan vardır diye, fiyat 12K sizce nasıl 12 ye alır mıydınız bunu
Tabi ne kadar temiz tartışılır.Hocam fazla gibi geldi bir tık. rx6600 5500 ikilisini falan 13.500 a gördüğüm yerler vardı.
zannetmiyorum ancak denerimtek tek satmayı dene daha kolay satarsın
etmez 12k birde sistem 2. el hocamhaklısınız illa hemen satılacak değil ancak uzun zaman oldu koyalı, belki burda bir tanıdığı bildiği falan vardır birilerinin bilgisayarı satacak veya pc alım yapan bir dükkan tanıdığı olan vardır diye, fiyat 12K sizce nasıl 12 ye alır mıydınız bunu
emin ol öylezannetmiyorum ancak denerim
2. elcileri araştırsan senin dediğin sistemler yaklaşık 7-8k başlıyor sıfırı zaten 16k felan sömürüp olması gerekenden fazla satmaya çalışmak fırsatçılıktıro zaman ne diyim 10k ya mı vereyim 10k dan aşağıda vermem ya