MrCodeX
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,553
23k'ya sıfır 4060ti 7500f sistemler satıldı. Sizin sisteme 20k iyihocam fiyat o kadar düşüyor mu ya şuan sadece ekran kartı 15k (bilmediğimden soruyorum)
23k'ya sıfır 4060ti 7500f sistemler satıldı. Sizin sisteme 20k iyihocam fiyat o kadar düşüyor mu ya şuan sadece ekran kartı 15k (bilmediğimden soruyorum)
Babacim 0 degil bu farkindaysan 2.elden veriyor adamDdr5 sistem farkındaysan ddr5 sistem 20k varsa söyle ben alim
Bence satma satacaksanda 28 bin TL den aşşağı düşme sakın en kötü 30 eder monitörleMerhabalar arkadaşlar.
Bilgisayarım 6-7 aylık hiçbir problemi yok oyunlarda vs yüksek fps alıyorum. Kasa + Monitörümü ne kadara satabilirim?
Sistem özellikleri aşağıdaki gibidir, ek olarak monitör ise ASUS TUF GAMING 23.8 VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör var.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
Bu bilgisayara 30 bin TL diyebiliyorsan elimde cok guzel satılık köprü var 2. el ilgileniyorsan dm at.Bence satma satacaksanda 28 bin TL den aşşağı düşme sakın en kötü 30 eder monitörle
sen şaka mısın kardo? kaç olması gerekiyor? bilgisayarın sıfırı 41k şuan ve bu bilgisayar henüz 5 aylık. garantisi vs. var yani.Bu bilgisayara 30 bin TL diyebiliyorsan elimde cok guzel satılık köprü var 2. el ilgileniyorsan dm at.
36.5j ya 7500f+rtx4070 var hemde vade farksız 6 taksitli be hiçbir kampanya yok yani bu fiyata rtx 4070s te olursen şaka mısın kardo? kaç olması gerekiyor? bilgisayarın sıfırı 41k şuan ve bu bilgisayar henüz 5 aylık. garantisi vs. var yani.
herkes 20k demiş bunun matematiğini açıklar mısın bana nasıl 20k ediyor?
Düz 30k desek senin düşüncen ile sıfıra aynı sistemi alabiliyorsun neden 2. El alayım o zaman ? Sıfırını da aynı paraya alabiliyorkenreis selamın gereksiz ölü fiyat verip sadece ekran kartına bakıp fiyat kırmışsın
adamın kasası sadece 7k
ssd si 3k
bunlara ek olarak hem ddr5 sistem hem de sıvı soğutucu var
benim düşüncem kasa 25 ila 30k arası bir fiyat olması
mönitörde 4k yeterli olcaktır
kral bu kalitede kasalıDüz 30k desek senin düşüncen ile sıfıra aynı sistemi alabiliyorsun neden 2. El alayım o zaman ? Sıfırını da aynı paraya alabiliyorken