Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 307
Dostlar bilgisayarımın parçalarını aldım ancak bilgisayarcılara güvenmiyorum başka nerede toplatabilirim
Kendin topla youtube'da donanım arşivinde de birsürü sistem toplama videoları var onları beğenmezsen başka kanallarda var çok detaylı anlatıyorlarDostlar bilgisayarımın parçalarını aldım ancak bilgisayarcılara güvenmiyorum başka nerede toplatabilirim
Ya şimdi bişey yaparım bozarım diye korkuyorumKendin topla youtube'da donanım arşivinde de birsürü sistem toplama videoları var onları beğenmezsen başka kanallarda var çok detaylı anlatıyorlar
korkma güven kendine. çok kolay zaten videoya bakarak yaparsan hata yapmazsın.Ya şimdi bişey yaparım bozarım diye korkuyorum
Aynen sadece işlemci ve anakarttaki pinlere çok dikkat etmesi yeterli olacaktırkorkma güven kendine. çok kolay zaten videoya bakarak yaparsan hata yapmazsın.
Sen topla buraya yaz, hatan varsa düzeltiriz.Ya şimdi bişey yaparım bozarım diye korkuyorum
20-30TL alan bilgisayarcı bulursan selam söyle.Çoğu arkadaş korkma güven kendine kendin topla demiş ama arkadaş parçalardan birine farkında olmadan zarar verirse zararı sizmi karşılayacaksınız? Bir bilgisayarcıya git bunu toplarmısınız de en fazla 20-30 TL topladığı için para alır. Eğer sen bi yarım saat sonra gel gibi konuşursa yok burda bekleyeceğim öğrenmek içinde izleyeceğim de işte bir iki bahane ile bilgisayarın başında kal yani.