Bilgisayarımı nerede toplayabilirim

20-30TL alan bilgisayarcı bulursan selam söyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çöpe 50-100tl atmasına gerek yok ben attım 50tlye topladı bilgisayarcı ama hiç gerek yok kendiniz yaparsınız izleyerek
Belki ekran kartını takarken bi sorun olacak ve sökerken zarar verecek? Veya anakart montajında yanlışlıkla bir zarar verecek bunu bilemeyiz evet temelde baktığın zaman basit bir iş olabilir ama bunlar hassas parçalar sonuçta. Bir Ekran Kartı,Anakart,Ram herhangi bir parça masrafı çıkartmak yerine 50 TL verirdim kafam rahat olurdu :D

Belki ekran kartını takarken bi sorun olacak ve sökerken zarar verecek? Veya anakart montajında yanlışlıkla bir zarar verecek bunu bilemeyiz evet temelde baktığın zaman basit bir iş olabilir ama bunlar hassas parçalar sonuçta. Bir Ekran Kartı,Anakart,Ram herhangi bir parça masrafı çıkartmak yerine 50 TL verirdim kafam rahat olurdu :D
Hocam aşırı basit bir olay ben çok pişman oldum hem eğlenceli de bir şey. şu anda kendim temizlerken falan çok basit oluyor çıkartıp takmak sonra sıvı soğutmamı kendim montajladım hiç zorlanmadım. Evet temizlerken kurmuyorsun diyebilirsin ama kurulumu da bir hayli kolay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama arkadaş kendisi bilir kendisine güvenemiyorsa bir bilgisayarcının başında bekleyerek yaptırabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,142
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri