Neler Yeni

Bilgisayarımı Satıyorum Fiyatı Ne Olur??

ConquerorXIV

80+ Gold
Siz baya ölücü çıktınız.
Hocam kasa 15K gibi bir fiyata gider, monitöre 3k yazsanız toplamda 18k eder.
Garantisiz va panel 2.el monitör 3 etmez 4 e sıfır ıps panel monitör var

ConquerorXIV

80+ Gold

ConquerorXIV

80+ Gold
Brom anlamamakta ısrar ediyorsun herhalde?
Sana satabileceği fiyatı soruyor senin alacağını değil!
Alacak kişi belki va curved panel istiyordur
Sen bana ne anlatıyorsun? senelerdir ek iş olarak yapıyorum kimsenin curved kullandığı yok satılmıyor kolay kolay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kasaya 15 monitöre 3 verecek kısinin yazık kafasina derim, tabi bu paraya alacak varsa

ConquerorXIV

80+ Gold
Uygunsuz davranış
Ek iş olarak ölü fiyattan mı topluyorsun parçaları?
Hadi 5600 3060ti sistemini bekliyorum 😘
Elin ayağın tutuyorsa beyin kapasiten yetiyorsa araştırıp kendin toplayabilirsin sizin gibilere harcıyacak vaktim yok

Amd fan boyları üzüldünüz tabi aynı paraya 3060ti toplanacağı için bana ölücü diyorsunuz ahahha ağlayın bir köşede

Son düzenleme:

Strangersupuk

80+ Bronze
Elin ayağın tutuyorsa beyin kapasiten yetiyorsa araştırıp kendin toplayabilirsin sizin gibilere harcıyacak vaktim yok
Ya dostum yapmaya çalıştığin şeyi anlamayacak kadar ********** olsam eyvallah diyeceğim ama zaten ben çeşitli ikinci el sitelerinden bakarak yazdım bu fiyatı, ayrıca konu sahibi burada bilgisayar almaya değil bilgisayarını satmaya çalisiyor bu paraya 3060ti alırım diyorsun bırak da arkadaş bilgisayarını zarar etmeden satsın sende bir gün döner yeme :D

Strangersupuk

80+ Bronze

Amd fan boyları üzüldünüz tabi aynı paraya 3060ti toplanacağı için bana ölücü diyorsunuz ahahha ağlayın bir köşede
Ya dostum yapmaya çalıştığin şeyi anlamayacak kadar saf olsam eyvallah diyeceğim ama zaten ben çeşitli ikinci el sitelerinden bakarak yazdım bu fiyatı, ayrıca konu sahibi burada bilgisayar almaya değil bilgisayarını satmaya çalisiyor bu paraya 3060ti alırım diyorsun bırak da arkadaş bilgisayarını zarar etmeden satsın sende bir gün döner yeme :D

ayrıca amd fanboyluğuyla alakası yok bilmem kaç kere bütçem olsa nvidia alırım yazmışımdır foruma

Üşenmedim sırf senin için o 15K 3060TI dediğin sistemi sahibindenden en ucuzlarını toplayarak dizdim
Ekran kartı 3060ti: 7.350
İşlemci 5600: 3700
Stok işlemci soğutucu: 300
anakart a320m: 1850
ram 8+8: 800
psu 600w 80+: 1000
bilgisayar kasası 600tl
240gb SSD: 400

Tam olarak 16.000TL tuttu.
Ekran kartı HP OMEN kasadan çıkma OEM kart.
Kasada işlemci soğutucusunu saymazsan 1 tane bile fan yok.
240gb ssd'ye Lol anca yüklersin.
a320m'in ömrü ne kadar olur bilemem.
Allahın gaziantebinden urfasından sana kargolanma parası kargoda hasar alır mı cart curtu hesaba dahi katmıyorum :D

Aynen kanka 15k'ya 3060ti toplarsın sen.
Umarım o forumda diğer yazmış olduğun kişi "BAĞ 11K'ya 2060 super alıyorum kudurma" demen için yan çarından kendi oluşturduğun konu değildir :D @ConquerorXIV

Son düzenleme:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
15e ben rtx 3060ti r5 5600 lü zorlasam 3070li sistem topluyorum
6600xt gibi bir kartlı sistem 15 vermek akıllı adam işi değil
Tamam topla bizde alalım o zaman, 3 ay öncesine kadar dediğiniz mümkündü fakat şu an mümkün değil. Siz baya ölücüsünüz.

Garantisiz va panel 2.el monitör 3 etmez 4 e sıfır ıps panel monitör var
Piyasaya bakmadan ne güzel konuşuyorsun sen.

ConquerorXIV

80+ Gold
Tamam topla bizde alalım o zaman, 3 ay öncesine kadar dediğiniz mümkündü fakat şu an mümkün değil. Siz baya ölücüsünüz.

Piyasaya bakmadan ne güzel konuşuyorsun sen.
HAhaha ne ölücülügü? pazarlık yapmayı ve araştırmayı becermeyip kazıklanıyorsanız ben napim

Madem 15 ediyor alın konu sahibinden 15e satın bakalım satabiliyorsanız hahaha

Aykut D.

80+ Gold

Strangersupuk

80+ Bronze
HAhaha ne ölücülügü? pazarlık yapmayı ve araştırmayı becermeyip kazıklanıyorsanız ben napim
Bro... Senin anlamanda ciddi diyorum sıkıntı var, bu arkadaş satacak satacak sistem olarak komple satacak.
dedin ki 15k etmez 15k'ya 3060ti sistemler satılıyor sana parça fiyat olarak en en en ölülerini seçerek dizdim Allahın mardininden kargo parası vs hariç bir şekilde 16k tuttu yukarıda yazıyor hala pazarlık diyorsun. baktım 1 tane bile 3060ti sistem yok 1 tane var o da fx işlemcili :D.
arkadaşın yazmış olduğu sistem de 15k'ya sarı siteden satılabilir diyoruz kazıklanıyorsunuz diyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,539
Üyeler
161,081
Son üye
tatlılimon
Top Bottom