- Reaksiyon skoru
- 3,617
Garantisiz va panel 2.el monitör 3 etmez 4 e sıfır ıps panel monitör varSiz baya ölücü çıktınız.
Hocam kasa 15K gibi bir fiyata gider, monitöre 3k yazsanız toplamda 18k eder.
Garantisiz va panel 2.el monitör 3 etmez 4 e sıfır ıps panel monitör varSiz baya ölücü çıktınız.
Hocam kasa 15K gibi bir fiyata gider, monitöre 3k yazsanız toplamda 18k eder.
Nerde var 15e 3060ti sistem bende alayım15e ben rtx 3060ti r5 5600 lü zorlasam 3070li sistem topluyorum
6600xt gibi bir kartlı sistem 15 vermek akıllı adam işi değil
Okuma yazman varsa Parça parça alacaksın topluyorum yazdım orayaNerde var 15e 3060ti sistem bende alayım![]()
Brom anlamamakta ısrar ediyorsun herhalde?Garantisiz va panel 2.el monitör 3 etmez 4 e sıfır ıps panel monitör var
Sen bana ne anlatıyorsun? senelerdir ek iş olarak yapıyorum kimsenin curved kullandığı yok satılmıyor kolay kolayBrom anlamamakta ısrar ediyorsun herhalde?
Sana satabileceği fiyatı soruyor senin alacağını değil!
Alacak kişi belki va curved panel istiyordur
Ek iş olarak ölü fiyattan mı topluyorsun parçaları?Sen bana ne anlatıyorsun? senelerdir ek iş olarak yapıyorum kimsenin curved kullandığı yok satılmıyor kolay kolay
Elin ayağın tutuyorsa beyin kapasiten yetiyorsa araştırıp kendin toplayabilirsin sizin gibilere harcıyacak vaktim yokEk iş olarak ölü fiyattan mı topluyorsun parçaları?
Hadi 5600 3060ti sistemini bekliyorum![]()
Ya dostum yapmaya çalıştığin şeyi anlamayacak kadar ********** olsam eyvallah diyeceğim ama zaten ben çeşitli ikinci el sitelerinden bakarak yazdım bu fiyatı, ayrıca konu sahibi burada bilgisayar almaya değil bilgisayarını satmaya çalisiyor bu paraya 3060ti alırım diyorsun bırak da arkadaş bilgisayarını zarar etmeden satsın sende bir gün döner yemeElin ayağın tutuyorsa beyin kapasiten yetiyorsa araştırıp kendin toplayabilirsin sizin gibilere harcıyacak vaktim yok
Ya dostum yapmaya çalıştığin şeyi anlamayacak kadar saf olsam eyvallah diyeceğim ama zaten ben çeşitli ikinci el sitelerinden bakarak yazdım bu fiyatı, ayrıca konu sahibi burada bilgisayar almaya değil bilgisayarını satmaya çalisiyor bu paraya 3060ti alırım diyorsun bırak da arkadaş bilgisayarını zarar etmeden satsın sende bir gün döner yemeElin ayağın tutuyorsa beyin kapasiten yetiyorsa araştırıp kendin toplayabilirsin sizin gibilere harcıyacak vaktim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amd fan boyları üzüldünüz tabi aynı paraya 3060ti toplanacağı için bana ölücü diyorsunuz ahahha ağlayın bir köşede
Tamam topla bizde alalım o zaman, 3 ay öncesine kadar dediğiniz mümkündü fakat şu an mümkün değil. Siz baya ölücüsünüz.15e ben rtx 3060ti r5 5600 lü zorlasam 3070li sistem topluyorum
Piyasaya bakmadan ne güzel konuşuyorsun sen.Garantisiz va panel 2.el monitör 3 etmez 4 e sıfır ıps panel monitör var
HAhaha ne ölücülügü? pazarlık yapmayı ve araştırmayı becermeyip kazıklanıyorsanız ben napimTamam topla bizde alalım o zaman, 3 ay öncesine kadar dediğiniz mümkündü fakat şu an mümkün değil. Siz baya ölücüsünüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Piyasaya bakmadan ne güzel konuşuyorsun sen.
Topla alayım15e ben rtx 3060ti r5 5600 lü zorlasam 3070li sistem topluyorum
Bro... Senin anlamanda ciddi diyorum sıkıntı var, bu arkadaş satacak satacak sistem olarak komple satacak.HAhaha ne ölücülügü? pazarlık yapmayı ve araştırmayı becermeyip kazıklanıyorsanız ben napim