Bilgisayarımı Satmak İstiyorum

Reaksiyon skoru
152
Masaüstü Bir Bilgisayarım Var Alalı Tam 1 Yıl Oldu Geçen Yıl Eylül Ayında Almıştım Şuan Laptop Almak İçin Satmak İstiyorum Nerden Ve Ne Kadara Satabilirim Fikirlerinizi Bekliyorum PC Özelliklerini Bırakıyorum
Kasam PC Hocasının HERO Sistemi
RYZEN 5 5600
RX 6700 (XFX Swift)
2X 8GB (Total 16GB) 3600MHZ Ram (Good Ram)
512 GB M2SSD (Western Digital)
MSI A520 M-A PRO Anakart
Vento Ön Tarafı Mesh Önde 3 Arkada 1 120MM Fanlı Kasası M-ATX Bir Kasa Güç Kaynağı FSP 650W 80+ Bronz Sertifikalı
Anakarta Tanımlı Orjinal WİN 11 Pro Var

Temiz Kullandım Hiçbir Parçasında Arıza Deforme Yok Toz Bile Yok Kasada Ayda 1 Detaylı Temizlik Yaptım İşlemci Macununu 1 Hafta Önce Yeniledim İlk Kullanıcısıyım Temiz Kullandım
Ne Kadara Satarım Nerden Satabilirim

15k iyi gibi.

13-16 garanti kutu fatura durumuna göre değişir diye düşünüyorum

Masaüstü Bir Bilgisayarım Var Alalı Tam 1 Yıl Oldu Geçen Yıl Eylül Ayında Almıştım Şuan Laptop Almak İçin Satmak İstiyorum Nerden Ve Ne Kadara Satabilirim Fikirlerinizi Bekliyorum PC Özelliklerini Bırakıyorum
Kasam PC Hocasının HERO Sistemi
RYZEN 5 5600
RX 6700 (XFX Swift)
2X 8GB (Total 16GB) 3600MHZ Ram (Good Ram)
512 GB M2SSD (Western Digital)
MSI A520 M-A PRO Anakart
Vento Ön Tarafı Mesh Önde 3 Arkada 1 120MM Fanlı Kasası M-ATX Bir Kasa Güç Kaynağı FSP 650W 80+ Bronz Sertifikalı
Anakarta Tanımlı Orjinal WİN 11 Pro Var

Temiz Kullandım Hiçbir Parçasında Arıza Deforme Yok Toz Bile Yok Kasada Ayda 1 Detaylı Temizlik Yaptım İşlemci Macununu 1 Hafta Önce Yeniledim İlk Kullanıcısıyım Temiz Kullandım
Ne Kadara Satarım Nerden Satabilirim
16k. Sahibine ve 2.el bölümünden satabilirsin.

yok 30a sat? bu sistemden çok daha iyi sıfır modelleri rahatlıkla 20k altına alabilirsiniz, bu sistemin edeceği max 14k falandır

yok 30a sat? bu sistemden çok daha iyi sıfır modelleri rahatlıkla 20k altına alabilirsiniz, bu sistemin edeceği max 14k falandır
makarasına söylemiştim knkam sonunda gülücük var neden bu kadar gerildinki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanına G24F2 Monitörüm Var 180 HZ Sıfırı 5K Y a Yakın İtopyada Tertemiz Onu Eklersem Ne Kadar Eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri