Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarımı SSPQ Virüsünden bu şekilde koruyabilir miyim?

Eren-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren Öztürk
Geçen günlerde bilgisayarımda bir antivirüs programının olmadığını farkettim.Bilgisayarımdaki Windows Defender zaten çalışmıyordu sonra
eskidende aşina olduğum 360 Total security'i orjinal sitesinden indirdim. Tabi ki premium hizmet almak istiyordum bu yüzden internetten lisans anahtarlarına baktım
sonra yanlışlıkla bir dosya indirdim ve çalıştırdım sonrada bilgisayarımdaki tüm dosyaların uzantısı (.sspq) oldu. Bu virüsten kurtulabilmek için yabancı bir sitenin önerdiği
"Grindsoft Anti-Malware" adlı programı indirdim şuan da tarama yapıyor.Bilgisayarım virüsten kurtarabilecek mi yoksa başka bir program iş görür mü?

Ekler

• w.PNG
    w.PNG
    354 KB · Hit: 43

Eren-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenli moda malesef geçemiyorum başlangıçta hiçbir seçim yapamadan windowsu normal başlat seçiliyor tabi buda 20-30 saniye bekledikten sonra onun dışında tavsiye ettiğin programı indiriyorum bide onla tarıyım

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Güvenli moda malesef geçemiyorum başlangıçta hiçbir seçim yapamadan windowsu normal başlat seçiliyor tabi buda 20-30 saniye bekledikten sonra onun dışında tavsiye ettiğin programı indiriyorum bide onla tarıyım

Deneyin. Windows içinden de giriliyor.

Eren-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren Öztürk
msconfigi normalde başlangıç programlarını kapatmak için kullanırdım bi anımsattı önyükleme ayarlarınıda hatırlattığın için sağol

Eren-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren Öztürk
Taramayı güvenli modda yaptım şimdi geriye kalan tek bir sorun var. Varsayılan programlar baya bi karıştı regeditten .mp3 felan hepsini silsem düzelir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzelmedi bu farklı bi konu olduğundan yeni bi konu açacağım ilgin için teşekkürler

Ekler

• resim_2021-06-19_192017.png
    resim_2021-06-19_192017.png
    3.2 KB · Hit: 28
  • h.PNG
    h.PNG
    150.7 KB · Hit: 33
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,990