AliEr06
80+
Dahası
Arkadaşlar bilgisayarımı bugün aldım, sabah geldi her şey zaten montajlı geldi, sadece Driver kurulumu istemedim. Bu hatayı alıyorum BIOS ile ilgili her şeyi yaptım olmuyor. Yardım eder misiniz?
evet bilgisayarda windows kurulu değil nerden alıp yada nasıl kurucam? Kurulu USB satılır mı?
Buna hiç gerek yok, arkadaşın bilgisi yok anlaşılan kafası karışabilir.UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. Ä°Åte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yaniwww.technopat.net
Windows'u sen indirip flash diske yükleyeceksin. Forum da format atma detaylı bir şekilde anlatılmış.evet bilgisayarda windows kurulu değil nerden alıp yada nasıl kurucam? Kurulu USB satılır mı?
8 GB bir usb bellek bulun.evet bilgisayarda windows kurulu değil nerden alıp yada nasıl kurucam? Kurulu USB satılır mı?
Video var. 0 bilgisi olsa da yapabilir sadece videodaki aynı şeyleri yapacak.Buna hiç gerek yok, arkadaşın bilgisi yok anlaşılan kafası karışabilir.
Ben 2 sene önce falan usb'ye win10 indirmiştim. Tekrar onu yüklesem daha sonra güncellemelerle yeni win10 sürümüne güncelleyebilirim değil mi? En güncelini tekrar indirmeme gerek yok?UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. Ä°Åte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yaniwww.technopat.net
O USB'yi kullanabilirsiniz. Windows yüklendikten sonra kendisi günceller.Ben 2 sene önce falan usb'ye win10 indirmiştim. Tekrar onu yüklesem daha sonra güncellemelerle yeni win10 sürümüne güncelleyebilirim değil mi? En güncelini tekrar indirmeme gerek yok?