Bilgisayarımı Yeniden başlatma yapınca görüntü gelmiyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

can2

80+
Reaksiyon skoru
4
Çoklu Konu, Spam
Anakart:Prime a620m-k
İşlemci:Ryzen 7 7700x
Ekran kartı:Rx 7800xt
RAM:GOODRAM 5600mhz 2x16
Bilgisayarı yeni aldım ekran kartını montajlayıp sistemi güç tuşundan kasanın açtım açtıktan sonra driverlarını kurdum
Windows güncelleştirmelerini yaptım
Yeniden başlatma istedi ayarların kayıt olması için fakat yeniden başlatma yaptığımda Kasa açılıyor Fakat ekrana görüntü gelmiyor kasanın power tuşuna basılı tutup sistemi kapatıp tekrar açınca görüntü geliyor her yeniden başlatma yapışımda görüntü gelmiyor yeniden başlatma gerektiren mesajı ekledim

Ekler

• IMG_8746.jpeg
    IMG_8746.jpeg
    2.2 MB · Hit: 60
Aynı durumu bende yaşadım. Ekran kartı drivenı güvenli modda kaldırdım ve tekrar kurdum düzeldi. AMD'de böyle şeyler yaşanıyor.

Anakart:prime a620m-k
İşlemci:Ryzen 7 7700x
Ekran kartı:Rx 7800xt
RAM:GOODRAM 5600mhz 2x16
Bilgisayarı yeni aldım ekran kartını montajlayıp sistemi güç tuşundan kasanın açtım açtıktan sonra driverlarını kurdum
Windows güncelleştirmelerini yaptım
Yeniden başlatma istedi ayarların kayıt olması için fakat yeniden başlatma yaptığımda Kasa açılıyor Fakat ekrana görüntü gelmiyor kasanın power tuşuna basılı tutup sistemi kapatıp tekrar açınca görüntü geliyor her yeniden başlatma yapışımda görüntü gelmiyor yeniden başlatma gerektiren mesajı ekledim
Format attinmi

Format atmadım ama içinde Windows 10 kurulu gelmişti sistem format atmayı denemedim çünkü restart işlemi yapılamadığı için bilgisayar görüntü vermez diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı durumu bende yaşadım. Ekran kartı drivenı güvenli modda kaldırdım ve tekrar kurdum düzeldi. AMD'de böyle şeyler yaşanıyor.
Güvenli modda nasıl kaldırıyoruz

Format atmadım ama içinde Windows 10 kurulu gelmişti sistem format atmayı denemedim çünkü restart işlemi yapılamadığı için bilgisayar görüntü vermez diye

Güvenli modda nasıl kaldırıyoruz
Google amcaya DDU yaz zaten çıkıyor rehberleri.

Windows 10 kurulu geldiyse, sürücüler de hazır kurulu geldi. Çalışan sistemi bozmuşsun.

Sistem kurtarma ile kurtarmayı veya yeniden kurulumu dene.

Windows 10 kurulu geldiyse, sürücüler de hazır kurulu geldi. Çalışan sistemi bozmuşsun.

Sistem kurtarma ile kurtarmayı veya yeniden kurulumu dene.
Denedim fakat bilgisayar bir kaç kere yeniden başlatılıcak dedi ekran gelmiyor şuan pc çalışıyor fakat

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,833
Üyeler
184,507
Son üye
osekant
Geri