Neler Yeni

Bilgisayarımın depolama olarak ne almalıyım

JANAVAR35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Samet
Sistemimi yeni kuruyorum ve tek depolama kaldı. 512 Gb M2 ssd ve 1-2 TB Hdd mi alıyım yoksa 512 Gb M2 ssd ve 960 Gb normal Ssd mi alıyim

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
ben 512 m2 960 sata ssd alırdım ama sana kalmış oyun oynayacaksan ssd arşiv yapacaksan hdd

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Şahsen bende m2 ve 2 tb harddisk var.Oyunlar harddiskte duruyor.Bence tam olarak ne için kullanacağına bağlı.Dosya depolamak ise amacın hdd yeterli olur

JANAVAR35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen bende m2 ve 2 tb harddisk var.Oyunlar harddiskte duruyor.Bence tam olarak ne için kullanacağına bağlı.Dosya depolamak ise amacın hdd yeterli olur
Şahsen ben oyun oynıcam m2 ssd lerdeki okuma yazma değerleri fazla önemlimi yani daha fazla para vermeye değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 512 m2 960 sata ssd alırdım ama sana kalmış oyun oynayacaksan ssd arşiv yapacaksan hdd
Şahsen ben oyun oynıcam m2 ssd lerdeki okuma yazma değerleri fazla önemlimi yani daha fazla para vermeye değer mi?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

Oyunlar hızlı açılır. Başka artısı nedir bilmiyorum. Oyun oynayacaksan ve çok aşırı fazla oyun indirmeyeceksen yeterli olur gibi

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız

Bildiğim kadarıyla oyunun açılması,yükleme kısımları vb şeyler de hız faktörüne etki ediyor.FPS gibi değerlere etki etmiyor.Ama diğer parçaların kaliteli hdd isen çok kalitesiz ise drop yiyebilirsin.HDD yetişmeyebilir ama o eskidendi şimdiki hddlerde çok drop yiyeceğini sanmıyorum

Top Bottom