Bilgisayarım itopyadan da v3.5 un geliştilmiş hali rx 5500 xt 8 gb ryzen5 2600 ve 16 gb ram olmasına rağmen cs gibi oyunlarda max 120 fps alıyorum. Rx 5500 xt nin performans videolarında hep 200 fps üstü alınıyor. Sorun ne olabilir ?
oyun içindeki konsola fps_max 0 yazınBilgisayarım itopyadan da v3.5 un geliştilmiş hali rx 5500 xt 8 gb ryzen5 2600 ve 16 gb RAM olmasına rağmen cs gibi oyunlarda max 120 fps alıyorum. Rx 5500 xt nin performans videolarında hep 200 fps üstü alınıyor. Sorun ne olabilir ?
o zaman grafikleri yükseltin ayarları çok iyi bilmiyorum ama internetten bakıp ortalayabilirsin gpu cpu kullanımınıOnu yapmış hali ile 120 fps de çalışıyor. Sorun galiba gpu yerine cpu yu kullanıyor olması cpu nun %100 kullanırken gpunun %20 sini kullanıyor .
grafikler en yüksek hali ile öyle oluyoro zaman grafikleri yükseltin ayarları çok iyi bilmiyorum ama internetten bakıp ortalayabilirsin gpu cpu kullanımını
onu bilmiyorum ama donanım arşivin DA V 3.5 incelemsinde kullanılan işlemcide ekran kartı da ram de benimkinden düşük olmasına rağmen daha fazla fps alıyordu5500Xt nin performans videosunda 2600 mü?Test sistemlerinde i9 olur normalde.
Üzerinden aylar geçtimOndan.grafikler en yüksek hali ile öyle oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu bilmiyorum ama donanım arşivin DA V 3.5 incelemsinde kullanılan işlemcide ekran kartı da RAM de benimkinden düşük olmasına rağmen daha fazla fps alıyordu
Driverlar güncel mi?.Bilgisayarım itopyadan da v3.5 un geliştilmiş hali rx 5500 xt 8 gb ryzen5 2600 ve 16 gb RAM olmasına rağmen cs gibi oyunlarda max 120 fps alıyorum. Rx 5500 xt nin performans videolarında hep 200 fps üstü alınıyor. Sorun ne olabilir ?
windowsu 2 gün önce indirdimDriverlar güncel mi?.