Neler Yeni

bilgisayarımın oyunlarda sıcaklığı değişti

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Kadir
başlıktan dediğim gibi 1 2 hafta önceye kadar sıcaklıklar crysıs 2 de40 45 derece iken bu gün girdiğimde 60 civarlarında dolandığını gördüm anormallik bir sorun var mıdır

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Burak Kiremitçi
Bir an havaların ısındığı aklıma geldi ama,o kadar farkedeceğini zannetmiyorum 😊 Termal macun ve genel kasa temizlik zamanınız gelmiş olabilir mi hocam.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir an havaların ısındığı aklıma geldi ama,o kadar farkedeceğini zannetmiyorum 😊 Termal macun ve genel kasa temizlik zamanınız gelmiş olabilir mi hocam.
yeni sisteme yeni geçtim fakat kasamda hiç fan yok ve termal macunu bilgisayarcı sürdü

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Burak Kiremitçi
Stok fan var ise ondanda olabilir.Termal macun çok fazla veya az sürülmüş olabilir.Kasaya fan takmanız şart hocam.İşlemciniz nedir ?

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Burak Kiremitçi
Çok ısınan bir işlemci değil ama kule tipi soğutucu alabilirsiniz.Kasanızada 4 adet fan alıp bu sorun çözülebilir.
Ryzen 5500 ve 5600 da kullandım sizede yeterli gelecektir.Fiyat performans.Nays ile 389 tl ye gelir.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Kadir
Çok ısınan bir işlemci değil ama kule tipi soğutucu alabilirsiniz.Kasanızada 4 adet fan alıp bu sorun çözülebilir.
Ryzen 5500 ve 5600 da kullandım sizede yeterli gelecektir.Fiyat performans.Nays ile 389 TL ye gelir.
buna şuan gücümyetmez hocam ve bence stok fan benim işlemci için gayet yeterlidir diye biliyorum kule tipi saputucu almaktansa sisteme 2. rami almak daha mantıklı olur

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Burak Kiremitçi
buna şuan gücümyetmez hocam ve bence stok fan benim işlemci için gayet yeterlidir diye biliyorum kule tipi saputucu almaktansa sisteme 2. rami almak daha mantıklı olur
Kasada hiç fan yok dediniz.Bence fan almanız ramden daha önemli şu anda.İçeride hava akışı yok buda size hep sıcaklık olarak geri dönecek.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Kadir
Kasada hiç fan yok dediniz.Bence fan almanız ramden daha önemli şu anda.İçeride hava akışı yok buda size hep sıcaklık olarak geri dönecek.
psu 250 watt onu da değiştirmeden risk alasım yok :(

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Burak Kiremitçi
Apu sistem ise 250w yeterli aslında.Eski bir psu mu ?

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Burak Kiremitçi
Yeter hocam o psu apu sistemler gayet ekonomikler o konuda.Benim size tavsiyem fan ve ram olabilir.Önceliğiniz fan olsun lütfen.Havalarda ısınıyor daha fazla masraf çıkmasın sizede.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Kadir
Yeter hocam o psu apu sistemler gayet ekonomikler o konuda.Benim size tavsiyem fan ve ram olabilir.Önceliğiniz fan olsun lütfen.Havalarda ısınıyor daha fazla masraf çıkmasın sizede.
peki aldığım fanı psu ya mı takacam çünkü psu eski olduğu için fan girişleri doğru düzgün yok anakartamı takcam anakartım A320M A PRO

Top Bottom