Neler Yeni

BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ İYİ OLMASINA RAĞMEN AŞIRI YAVAŞ

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
Laptop özelliklerin mükemmel değil ancak yine de uygun. Kasma sorunun çok yüksek ihtimal RAM belleğinden kaynaklanıyor. Sana bir örneklendirme yapacak olursam ben de Casper laptop vardı özellikleri o döneme göre senin bilgisayar gibiydi ve 8 GB RAM olduğu için rahat kullanıyordum. Birkaç sene sonra arkadaşım yeni bir laptop aldı ve özellikleri iyi olmasına rağmen muhtemelen 4 GB RAM nedeniyle kilitleniyordu sürekli. Kısacası günümüzde en az 8 GB RAM gerekiyor sağlıklı bir bilgisayar için. Aksi takdirde arka planda çalışan uygulamalar ve diğer kullandığınız uygulamalarla beraber RAM kullanımı çok yüksek seviyelere dayanıyor ve bu da bilgisayarın sürekli kilitlenmesine sebep oluyor.

ice3h

80+ Bronze
Merhaba herkes hata yapabilir sadece hatasını farketmesi gerekiyor bende hata yapınca benide bilgilendirmeleri gerektiği konuda hem fikirim ama arkadaş csgo bile oynuyamıyorum diyor bu laptop masaütü ile arasında çok fark var ondan dolayı laptopa göre değerlendirmen gerekiyor HDD sağlığını kontrol edince adam csgo oynuyamıyacak tekrardan veya ısıyı bunları herzaman göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Öncelikle geri dönüşün için teşekkürler kardeşim haklısın ama Windows'ta bile yavaş diyor. Aynı problemi HP Pavilion DV6 laptopumda yaşamıştım ve hdd kaynaklıydı. Aynı problem olabileceğini düşündüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lazkopat
Görev yöneticisine bakarmısın, ufak bir işlemde disk kullanımı %90-100 civarına çıkıyorsa yeni bir SSD şart.
15 ile 50 arasında değişiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani Arkadaşlar Son Çözüm SDD ve RAM diyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,106
Üyeler
164,439
Son üye
zangfang