Neler Yeni

Bilgisayarın açılırken donup açılmaması

Golf 4 R32

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,638
Bizim sınıfta bir eşşek pc yi sürekli açıp kapattı açıp kapattı ve bunu kasanın düğmesine basarak sürekli yaptı. Ve şu anki durumu açılırken bi ekran geliyor asus yazıyor altında da biosa girmek için için del or f2 yazıyor ve tam o anda pc donuyor. Klavye mouse çalışmıyor hiç bir şey yapılmıyor saatlerce bekledim yine öyle kalıyor bilgisayar. Bide içinde 2200g b350 anakart 8gb ram var. Okul bilgisayarı olmasına rağmen gayet iyi yani. Çalıştırabilsem kendim kullancam.

Bizim sınıfta bir eşşek pc yi sürekli açıp kapattı açıp kapattı ve bunu kasanın düğmesine basarak sürekli yaptı. Ve şu anki durumu açılırken bi ekran geliyor asus yazıyor altında da biosa girmek için için del or f2 yazıyor ve tam o anda pc donuyor. Klavye mouse çalışmıyor hiç bir şey yapılmıyor saatlerce bekledim yine öyle kalıyor bilgisayar. Bide içinde 2200g b350 anakart 8gb ram var. Okul bilgisayarı olmasına rağmen gayet iyi yani. Çalıştırabilsem kendim kullancam.
Fişini komple prizden çıkartıp tekrar deneyin

Şuan bilgisayarın yanındamısınız ? Bende de oluyordu bu sorun kasanın içinde kalan statik elektrikten dolayıymış kasanın arkasındaki güç kaynağına bağlı olan kabloyu çıkar bilgisayarı açma tuşuna yaklaşık bir dakika basılı tut sonra geri takıp açmayı dene

Şuan bilgisayarın yanındamısınız ? Bende de oluyordu bu sorun kasanın içinde kalan statik elektrikten dolayıymış kasanın arkasındaki güç kaynağına bağlı olan kabloyu çıkar bilgisayarı açma tuşuna yaklaşık bir dakika basılı tut sonra geri takıp açmayı dene
Pazartesi okula gidince denerim. Cesaretimi toplarsam hocamdan izin isteyebilirim kasanın içini açmak için :D Belki içini açıp yapılması gereken başka bir çözüm bulurum o yüzden dedim.

Güç kaynağının açma kapama düğmesi var onu da kapatayım mı?

Denedim bi gelişme oldu ama yine açılmıyor. Bunu yaptıktan sonra donması geçti artık f1 to run yazıyor f1 basıyorum siyah ekran kalıyor ve açılmıyor. Ayrıca kasa fanı belli bi süre çalışıp duruyor sonra tekrar çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,415
Üyeler
173,374
Son üye
Nowarq
Geri