3 38890 80+ Gold Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 9,227 En İyi Cevap 15 Reaksiyon skoru 14,153 8 Ekim 2020 #14 FightForHonor yazmış: @Treyarch Hocam yoksa Tüm PC sorunlarının çözümü ramleri temizlemek mi Devamı için tıklayın... Kesinlikle. (!)
FightForHonor yazmış: @Treyarch Hocam yoksa Tüm PC sorunlarının çözümü ramleri temizlemek mi Devamı için tıklayın... Kesinlikle. (!)
ZK-- 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 402 Reaksiyon skoru 196 8 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 NakreS14 yazmış: Bios ayarlari ile oynadiniz mi windows temiz kurulum yapabilirsiniz driverlari guncelleyebilirsiniz bundan önce ssd sağlığını kontrol edin. Devamı için tıklayın... Yorumlarda belirtmiştim görmemişsiniz galiba. Sağlık testi gayet normal, herhangi bir sorun görüntüleyemedim. Temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Bu arada BIOS ayarları ile oynama yapmadım.
NakreS14 yazmış: Bios ayarlari ile oynadiniz mi windows temiz kurulum yapabilirsiniz driverlari guncelleyebilirsiniz bundan önce ssd sağlığını kontrol edin. Devamı için tıklayın... Yorumlarda belirtmiştim görmemişsiniz galiba. Sağlık testi gayet normal, herhangi bir sorun görüntüleyemedim. Temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Bu arada BIOS ayarları ile oynama yapmadım.