Şimdi kontrol ettim bende o ayar zaten yapılıymış :/bende rx 460 da aynı hatayı almıştım hdmi kablosunu taktım aşağıda gördüğün ayarı yaptım düzeldi.
değildimSen galax a çöp diyen çocuk değilmiydin ya
Teşekkür ederim hemen yapıyorum hepsini.Aida64 kurup işlemci ve gpu için önce ayrı ayrı, daha sonrada birleşik olacak şekilde sistem kararlılık testi başlatın aynı zamanda hwinfo64 programından ise tüm sıcaklık ve voltaj değerlerinin log dökümünü alın bir bakalım ona göre bir yorum yaparız geçmiş olsun.
kardeşim yalan söyleme seninle o konu hakkında tartışmışdıkŞimdi kontrol ettim bende o ayar zaten yapılıymış :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
değildim
Kartın boost clock hızını 1320 yaparsan düzelecektir.Şimdi kontrol ettim bende o ayar zaten yapılıymış :/
değildim
Teşekkür ederim hemen yapıyorum hepsini.
Pardon bir önceki sayfada kalmış mesajınızı şimdi gördüm, ikinci monitörümde VGA to HDMI kullanıyorum ama ana monitörümde dönüştürücü yok, HDMIdönüştürücü kullanıyormusun? "ga to hdmi" gibi
bu konu hakkında neden yalan söyleyeyim ki? Ben Galax markasını hiç kullanmadım, yorum yapamam ki.kardeşim yalan söyleme seninle o konu hakkında tartışmışdık
Onu nereden yapabilirim? Bulamadım da.Kartın boost clock hızını 1320 yaparsan düzelecektir.
geçmiş olsun aramıza hoşgeldinOnu değil benimkide kapanmaya başladı rx570 fortnitede
Ekran degil bilgisayar tamamen kapanıyor.geçmiş olsun aramıza hoşgeldin
Aynı sorunu yaşadım maalesef kartınızda Wattman sorunu var bunu UnverVolt işlemi yaparak önüne geçebilirsiniz.Dostlar selam, dün Dead by Daylight oynuyordum ve 1-2 el sorunsuz oynadım. Ardından sonraki ele girerken tam oyunun yükleme ekranında bilgisayarım birden görüntü vermeyi kesti, monitörümde "Enter Sleep Mode" yazdı fakat ses gelmeye devam ediyordu. Ardından bugün tekrar oyuna girdim, 1-2 el yine oynadım sorunsuz ve aynı sorun ile yine karşılaştım. Görüntü gittikten sonra ses gelmeye devam ettiği için ekran kartından şüpheleniyorum ve korkuyorum. Sizce bunun sebebi nedir? Çözümü nedir? Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim, iyi geceler.
Tam şimdi AMD Software'a girdim ve böyle bir bildirim gelmiş.
Alıntıyı görüntüle
çok ısınıyor ola bilirmiDostlar selam, dün Dead by Daylight oynuyordum ve 1-2 el sorunsuz oynadım. Ardından sonraki ele girerken tam oyunun yükleme ekranında bilgisayarım birden görüntü vermeyi kesti, monitörümde "Enter Sleep Mode" yazdı fakat ses gelmeye devam ediyordu. Ardından bugün tekrar oyuna girdim, 1-2 el yine oynadım sorunsuz ve aynı sorun ile yine karşılaştım. Görüntü gittikten sonra ses gelmeye devam ettiği için ekran kartından şüpheleniyorum ve korkuyorum. Sizce bunun sebebi nedir? Çözümü nedir? Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim, iyi geceler.
Tam şimdi AMD Software'a girdim ve böyle bir bildirim gelmiş.
Alıntıyı görüntüle
onu nasıl yapabilirim?Aynı sorunu yaşadım maalesef kartınızda Wattman sorunu var bunu UnverVolt işlemi yaparak önüne geçebilirsiniz.