Bilgisayarın aniden kitlenip kalıyor

LokmanBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,059
Selamualeyküm arkadaşlar bu sorun dün başladı bilgisayar hem oyunlarda hemde internet'de gezinirken böyle oluyor bilgisayar çalışıyor ama ekranda hiçbir şey olmuyor bir şeyde yapamıyorum bilgisayarı başlatmak zorunda kaldım kaç defa yardım edin lütfen ( ramleri ve kasayı temizledim ama sorun aynı )
Post automatically merged:

Up up up
Post automatically merged:

Hocam bilgisayarı 1 sene önce takas ile almıştım termal macun sürmüş mü bilemiyorum :)
Değiştirmeni öneririm hem ekran kartının hemde işlemcinin.
Driverlerın güncelmi?

Memtest86 testi yapar mısın? Bir de Prime65 ile işlemciyi test et.

Memtest86 testi yapar mısın? Bir de Prime65 ile işlemciyi test et.

Hocam dediğin programlardan yapamadım ama başka bir program ile test ettim hiç bir sıkıntı yok işlemci 85 dereceye kadar çıktı

Hocam dediğin programlardan yapamadım ama başka bir program ile test ettim hiç bir sıkıntı yok işlemci 85 dereceye kadar çıktı
İşlemciyi yapmışsın Memtest86'yı yapmamışsın onu da yap. Nasıl yapıldığı YouTube'da var.

Hocam denemeye çalıştım olmadı memtest test yerini açamıyorum flaş belleğe dosyaları attım ama olmadı ama sana söylüyeyim 3 tane 1333 mhz değerinde ram var 1 tane ise 1066 değerinde bir ram var ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum ama

Hocam sorun Disk olabilir. Sistem açıldıktan sonra donuyorsa ve hiçbir işlem yapılmıyorsa disk kaynaklı olabilir. Bendede oldu 1 diskimi çöpe attım. Sistem kendindeyken 1 hdtune testi yapın.

Geri