Neler Yeni

BİLGİSAYARIN FAN IŞIĞI YANIYOR GÖRÜNTÜ YOK?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cabbar Karalı
Merhabalar arkadaşlar. Ben 3 saatlik bir yolculuktan bilgisayarımı arabayla getirdim, sonra 3 gün odada bekledi sonrasında bugün kabloları taktım ve ekranda sinyal yok diyor siyah ekran geliyor ama bilgisayarın ışıkları yanıyor. Not:Ramleri tak çıkar yaptım ve farklı bir monitörde denedim yine olmadı (Ramleri yalnızca tak çıkar yaptım)

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Semi kaan Çakır
Ramleri tek tek dener misin ? Bios pilini söküp 2-3dk bekleyip takıp dener misin?

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Semi kaan Çakır
Hocam bios pilini sökmek için ekran kartını sökmeye gerek varmı çok bilmiyorum kusuruma bakma
anakarta göre değişir, benim anakartta gerek yok ama bazı anakartlarda bios pili ekran kartının altında oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cabbar Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakarta göre değişir, benim anakartta gerek yok ama bazı anakartlarda bios pili ekran kartının altında oluyor.
Hocam anakartım MSİ B450 PRO MAX II ben biraz cahiliyim bu konuların yeni almıştım bilgisayarı 5 ay oldu yolculuktan mı bilemedim sizin dediğiniz işlemi yapmaya korkuyorum birazcık bişey yaparım diyede

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Semi kaan Çakır
aaaa.png

kırmızı içine aldığım şeyi çıkaracaksınız , ekran kartının üst kısmında kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cabbar Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom