Neler Yeni

Yardım Bilgisayarın kapanması?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Muharrem Kaya
Arkadaşlar bilgisayarı OC ile kullanıyorum bugün oyunumu oynarken kapandı bilgisayar açtığımda ekran gelmedi tekrar açtım bilgisayarı overclock failed dedi tekrar oc ile açtığımda bu sefer daha uzun sürüp kapandı bu sefer overclock oldu, yeniden başlattığımda overclocklu açıldı şimdi OC siz kullanıyorum neden olduğunu bulmaya çalışıcam OC denmi diye sizce neden?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar bilgisayarı OC ile kullanıyorum bugün oyunumu oynarken kapandı bilgisayar açtığımda ekran gelmedi tekrar açtım bilgisayarı overclock failed dedi tekrar oc ile açtığımda bu sefer daha uzun sürüp kapandı bu sefer overclock oldu, yeniden başlattığımda overclocklu açıldı şimdi OC siz kullanıyorum neden olduğunu bulmaya çalışıcam OC denmi diye sizce neden?
Overclocksuz kullanırken sorunun yoksa sağlıksız oc yapmışsındır.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
çok az yaptım size biosumun resmini atabilirim 3.01 den 3.42
OC yi yaparken çok dikkatli ve sabırlı olmak gerekiyor sabit bir şekilde oc yapılmıyor aynı marka model parçalara sahip olan bilgisayarlarda bile aynı oc değerini kullanamayabilirsiniz. OC yapmanın mantığını bilmiyorsanız yapmanızı önermem çünkü yanlış arttırılan değerler bilgisayarınızın bileşenlerini geri dönülmez şekilde zarar verebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Muharrem Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OC yi yaparken çok dikkatli ve sabırlı olmak gerekiyor sabit bir şekilde oc yapılmıyor aynı marka model parçalara sahip olan bilgisayarlarda bile aynı oc değerini kullanamayabilirsiniz. OC yapmanın mantığını bilmiyorsanız yapmanızı önermem çünkü yanlış arttırılan değerler bilgisayarınızın bileşenlerini geri dönülmez şekilde zarar verebilir.
size bios resmimi atarsam yardımcı olabilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve daha OC yapabilirmiyim çünkü OC siz sistem çöp oluyor OC ile yine biraz kurtarıyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

ve daha OC yapabilirmiyim çünkü OC siz sistem çöp oluyor OC ile yine biraz kurtarıyorum
@RevDeisDou yu etiketliyim o OC konusunda yardımcı olacaktır. Ben Overclock da çok deneyim sahibi değilim.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
OC yapmadan önce forumdan yardım alsaydın keşke bir şeyleri yanlış yapmış olabilirsin.

Top Bottom