Merhabalar, bilgisayarımı yeni topladım bir hafta kadar olacak. Sistemim bazen kendi kendini yeniden başlatıyor ve neden olacak bir şey bulamadım. Bu yeniden başlatmaya hiç bilgisayarın başında denk gelmedim bilgisayarım genelde açık olur zaten. Biraz önce tam güzel güzel uykuya dalacakken bu olayı yaşadım ve hemen sıcağı sıcağına kontrol edeyim dedim. Olay görüntüleyicisinden baktığım kadarıyla Kernel-power 41 görüyorum ama başka herhangi bir şey yok altında veya üstünde bu durumda sanırım mavi ekran gelip sistem yeniden başlatmıyor sanırım kendini. Bilgisayarın içindeki bileşenleri, kabloları, güç kaynağının kablolarını vs kontrol ettim ve her şey olması gerektiği gibi duruyor. PSU olarak NZXT C750 Bronze kullanıyorum ve yeni bir psu buda. Akım korumalı priz kullanımına yeni sistemim ile geçtim s-link prz01 prizhive kullanıyorum. Bunun yaşanma sebebini nerede aramam daha doğru olur sizce? Olaya sistemselmi yaklaşmalıyım yoksa donanımsalmı? Kernel-power'ın öncesi veyahut sonrasında bir uyarı hata olmaması beni donanımsal bir sorun olduğu düşüncesine sokuyor. Bilgisi olan fikri olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.
Son düzenleme: