Neler Yeni

bilgisayarın performansını yükseltmek istiyorum ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erkan Ören
Yanlış yere konumlandırmışlar ilanı. Masaüstü rami.
ben şimdi 120 gb ssd alınca windowsu ssdye kurucam digerlerini hdd ye kursam oyunlar yine hızlı olur degilmi yani cok böyle doldurmak istemem bilgisayar hızlansın aralardaki geçiş saniyeleri ve bilgisayar acılma süresi vs felan olsun yeterli olur bana yani şunu söylemek istiyorum windowsu bitek ssd ye oyunları felan full hddye kursam yine oyunlarda işime yararmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,023
İsim
Murat Orhan
ben şimdi 120 gb ssd alınca windowsu ssdye kurucam digerlerini hdd ye kursam oyunlar yine hızlı olur degilmi yani cok böyle doldurmak istemem bilgisayar hızlansın aralardaki geçiş saniyeleri ve bilgisayar acılma süresi vs felan olsun yeterli olur bana yani şunu söylemek istiyorum windowsu bitek ssd ye oyunları felan full hddye kursam yine oyunlarda işime yararmı
Oyunlarda hızlanma olmaz. Zaten sadece sinematik yüklenmelerinde fark ediyor senin dikkat etmesen bile fark edemeyeceğin bişey. bilgisayarın açılma süresi, internete girme süren vs ciddi anlamda düşecek

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Ekran kartım var zaten r7 240 2gb gddr5
ram 4 gb
işlemci pentium dual core e6800
anakart g41md foxconn 775 soket

var şuanda çoğu oyunu performanslı olarak oynamak istiyorum sizce ssd mi yoksa işlemci ve rammi

not : ssd yi işlemci ve rami aldıktan sonra almayı düsünüyorum
İslemci ram bas knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ssd yerine islemci ram bas

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erkan Ören
Oyunlarda hızlanma olmaz. Zaten sadece sinematik yüklenmelerinde fark ediyor senin dikkat etmesen bile fark edemeyeceğin bişey. bilgisayarın açılma süresi, internete girme süren vs ciddi anlamda düşecek
bazıları oyunlar hızlanıcak droplar düsücek daha akıcı olucak felan diyordu ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,023
İsim
Murat Orhan
bazıları oyunlar hızlanıcak droplar düsücek daha akıcı olucak felan diyordu ama
harddiskinin durumu gerçekten çok kötüyse dedikleri doğru olabilir. hdtuneden test et istersen. veya 50 tl fazla verip 240 gb ssd alabilirsin de

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erkan Ören
programı indirdikten sonra ne yapıcam neyi takip edicem yani

galiba hdd temiz cıktı

buda 2.

Ekler

• Adsız.png18.png
    Adsız.png18.png
    31.7 KB · Hit: 23
  • Adsız.png19.png
    Adsız.png19.png
    44.8 KB · Hit: 22
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,023
İsim
Murat Orhan
programı indirdikten sonra ne yapıcam neyi takip edicem yani

galiba hdd temiz cıktı

buda 2.
Quickscan tikini kaldır ve öyle yap bir de healtj kısmını da at

Dejour

80+ Bronze
ssd hızlandırıyo sadece ama şimdi kafama şöyle bişey geldi ssd hızlandırıyosa oyunları felan hızlı oyun akıcı oyun demektir diye geliyo benim aklıma ama ssd yerine işlemci ile ramde var hangisini aliyim ilk ben işlemci ile ram almayı düsünüyorum cünkü ssd alınca sadece hızlanıyomus ilk işlemci ile rami aliyim ondan sonra ssd de alırım
Oyun için Ram ve Ekran Kartı (Masaüstü için geçerli)
İşletim sistemi için SSD

Top Bottom