Bilgisayarın sebepsiz yere donması

tiger

80+
Reaksiyon skoru
4
2 ay önce yeni sistem aldım. Bu hafta içinde epic gamesten for honor yükledim.
Oynadıktan sonra masüstünde bekledi biraz sonra kasanın tuşundan kapattım bilgisayarı. O günden beri bilgisayarı açtığımda bazen masaüstü donuyor YouTube’ye girdiğimde işlemci ve gpu gereksiz yere 50-60% kullanılıyor . Sebep nedir çözümü var mı / Ha birde bu işaret nedir
Post automatically merged:

.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 36
disk veya ram sıkıntısında ani donar. power tuşunu ne yapacaz kaldır onu tuşa bastın diye pc bozulmaz.

disk veya ram sıkıntısında ani donar. power tuşunu ne yapacaz kaldır onu tuşa bastın diye pc bozulmaz.
RAM ve diskte sıkıntı yok görev yöneticisinden bakıyorum sistem yazıyor 60 gpu kullanıyor görünüyor anında farklılıklar gösteriyor CPU içinde aynı şey geçerli

Farklı bir yaklaşım olacak ama nedense aklıma statik elektrik geldi. Cihazınız masaüstü ise güç kaynağını butondan kapatın. Daha sonra 20-30 saniye kadar bilgisayar güç tuşuna basın ve elektriği boşaltmasını sağlayın. Cihazınız laptop ise aynı işlemiş bataryasını ve adaptörünü çıkartarak yapabilirsiniz.

Farklı bir yaklaşım olacak ama nedense aklıma statik elektrik geldi. Cihazınız masaüstü ise güç kaynağını butondan kapatın. Daha sonra 20-30 saniye kadar bilgisayar güç tuşuna basın ve elektriği boşaltmasını sağlayın. Cihazınız laptop ise aynı işlemiş bataryasını ve adaptörünü çıkartarak yapabilirsiniz.
Eve gidince deneyeceğim

20-30 saniye kadar güç tuşuna basın derken ne demek istedi burda şair?

20-30 saniye kadar güç tuşuna basın derken ne demek istedi burda şair?
Güç kaynağı kapalıyken, güç tuşuna bir süre basılı tutarsanız, sistemin içerisindeki elektriği boşaltabilirsiniz.

Geri