ulanridvan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 23
- İsim
- Rıdvan Altuntaş
Bilgisayarımın bir problemi yokken pcyi açtığımda bir anda bağlı hoparlor veya kulaklık yok sorunu aldım. görüntü ve ses driverlarını sildim tekrar güncel olarak yükledim. kabloda sorun vardır diye başka bir pcye bağladım ses vardı. hoparlor monitorun kendi hoparloru. dediğim gibi başka pcde çalışıyor fakat şuanki pcde çalışmıyor. birde driver boosterda en güncel ekran kartı driverları yüklü yazıyor fakat slimware slimdrivers adlı programda daha güncel ekran kartı driverları görünüyor. driver boosterda en günceli 2016. slimwareda 2020 yazıyor. slimware üyelik istediği için yükleyemiyorum internetten araştırdığım zaman amdnin win10 uyumlu 2020de çıkan bir driveri bulunmuyor. yardım ederseniz çok sevinirim.
bu arada abim csgo indirdi. oyuna girdi ve pcyi kapatıp açtığında 5 6 tane birden bire driverlar geldi. abimde bakmadan yükledi ondan sonra oldu bu olay diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada abim csgo indirdi. oyuna girdi ve pcyi kapatıp açtığında 5 6 tane birden bire driverlar geldi. abimde bakmadan yükledi ondan sonra oldu bu olay diye biliyorum.