Neler Yeni

Bilgisayarın sesi gitti ve hoparlör veya kulaklık bağlayınız sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Rıdvan Altuntaş
Bilgisayarımın bir problemi yokken pcyi açtığımda bir anda bağlı hoparlor veya kulaklık yok sorunu aldım. görüntü ve ses driverlarını sildim tekrar güncel olarak yükledim. kabloda sorun vardır diye başka bir pcye bağladım ses vardı. hoparlor monitorun kendi hoparloru. dediğim gibi başka pcde çalışıyor fakat şuanki pcde çalışmıyor. birde driver boosterda en güncel ekran kartı driverları yüklü yazıyor fakat slimware slimdrivers adlı programda daha güncel ekran kartı driverları görünüyor. driver boosterda en günceli 2016. slimwareda 2020 yazıyor. slimware üyelik istediği için yükleyemiyorum internetten araştırdığım zaman amdnin win10 uyumlu 2020de çıkan bir driveri bulunmuyor. yardım ederseniz çok sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada abim csgo indirdi. oyuna girdi ve pcyi kapatıp açtığında 5 6 tane birden bire driverlar geldi. abimde bakmadan yükledi ondan sonra oldu bu olay diye biliyorum.

PlaNT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hayır ki
Abin büyük hata yapmış bakmadan yüklemek ile ama driver ile ilgisi yoktur ses kartını başka pc de test et driverlqrı sil

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Rıdvan Altuntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abin büyük hata yapmış bakmadan yüklemek ile ama driver ile ilgisi yoktur ses kartını başka pc de test et driverlqrı sil
giriş çıkışlarda bir sorun yok. monitorden kasaya giden ses kablosu usb girişli yani kasanın arka tarafına usbli ses kablosunu bağlıyorum. kasada bir problem olsaydı mouse veya klavye taktığım zamanda çalışmazdı.

PlaNT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hayır ki
giriş çıkışlarda bir sorun yok. monitorden kasaya giden ses kablosu usb girişli yani kasanın arka tarafına usbli ses kablosunu bağlıyorum. kasada bir problem olsaydı mouse veya klavye taktığım zamanda çalışmazdı.
Ben ses kartından bahsettim ama olmayabilirdi driverları ı sil

Top Bottom