Neler Yeni

Bilgisayarın sıkışınca oyundan atması,mavi ekran vermesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
Arkadaşlar son bir kaç haftadır foruma çok yazıyorum kusura bakmayın her türlü yolu denememe rağmen hiçbir şekilde sorunum çözülmüyor.Bugün arkadaşla dying light oynarken bomba attım pc dondu tak mavi ekran ben bu donmanın işlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama OCCT testte hiçbir şekilde pc hata vermiyor.Format vb. hiçbir şekilde düzelmedi garantiye göndermeyi düşünüyorum.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
İşlemci ve ekran kartını aynı anda strest testine sokun. Sorun PSU kaynaklı olabilir. Ayrıca rami vs söküp takmayı deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci ve ekran kartını aynı anda strest testine sokun. Sorun PSU kaynaklı olabilir. Ayrıca rami vs söküp takmayı deneyin
Psu yesti yaptım 5dk sorun çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar yeni ama yinede ramleri çıkar-tak yaparım ama ekran kartinda sökmem gerekiyor kart 3 fanlı olduğu için ramlere direk dibinde kalıyor backblade bir tarafı çıkartsanda ramın diğer tarafı karttan dolayı çıkmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cpu bencmarkta OCCT'de pc 1 threads ve 12 threadsde hata verip dondu pc garantiye göndericem.

Top Bottom