Arkadaşlar 3 bilgisayar ile knight onlinede pazar yapıyorum. 3 bilgisayarımda 7/24 açık. Bunlardan 1 tanesi eski bir pc son 2 haftadır sürekli olarak kendini resetliyor. Olay şöyle oluyor bazen 1saatde 1 reset atıyor. Bazen yarım saatde bir. Bazen 5-6-7-8 saat kadar reset atmadıgı oluyor. Bilgisayar birden reset atıp tekrar açılıyor.
Yaptığım işlemler şunlar.
Ram söktüm silgi ile sildim.
Ram Test ettim.
HDD test ettim.
İşlemci macununu yeniledim
PSU değiştirdim.
Hiçbir sorun bulunmadı. Enson olarak ekran kartındamı sorun var diyerek ekran kartını söktüm onboard olarak çalıştırdım fakat sorunum yine devam etti. Özellikle şu son dönemlerde bilgisayarı dinlendirdiğim zamanlarda bazen 12-16-20saat reset atmıyor. Ama reset atmaya başladımı 5-10dkda bir reset atıyor. Tek anakart değiştirmedim. Sorun anakartmıdır yoksa başka bir şey midir?
Yaptığım işlemler şunlar.
Ram söktüm silgi ile sildim.
Ram Test ettim.
HDD test ettim.
İşlemci macununu yeniledim
PSU değiştirdim.
Hiçbir sorun bulunmadı. Enson olarak ekran kartındamı sorun var diyerek ekran kartını söktüm onboard olarak çalıştırdım fakat sorunum yine devam etti. Özellikle şu son dönemlerde bilgisayarı dinlendirdiğim zamanlarda bazen 12-16-20saat reset atmıyor. Ama reset atmaya başladımı 5-10dkda bir reset atıyor. Tek anakart değiştirmedim. Sorun anakartmıdır yoksa başka bir şey midir?