Bilgisayarla Alakalı Değil Ama Silahlarla İlgili..?!

Necip5270392

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
111
Merhabalar-/-Selamlar Hocam(lar)..
Bir Şey Merak Ettim Ve Bunu Arattım Google Dede'de Ama Cevap Bulamadım Ondan Dolayı Burada Sormak İstedim Ne Kadar Da Alakası Olmasada..
Şimdi Kağıt Üzerinde Bir Atış Talimi Yaparken Birden Fazla Mermi Aynı Yere Aynı Şekilde Geldiğinde Tek 1 Delik Oluşuyor Malum Ama Buradan 2 Mermi Geçtiği Nasıl Anlaşılıyor..?!
Hanii.. Bu Nasıl Mümkün..
Sorum Buyu İyi Günler.

beynim yandı

Ekler

• 1709175714175.png
    1709175714175.png
    605.9 KB · Hit: 29
Knk şimdi kadınlar veriyor ama biz anlamıyoruz ya. Bu da aynı şekil anlayamazsın

Merhabalar-/-Selamlar Hocam(lar)..
Bir Şey Merak Ettim Ve Bunu Arattım Google Dede'de Ama Cevap Bulamadım Ondan Dolayı Burada Sormak İstedim Ne Kadar Da Alakası Olmasada..
Şimdi Kağıt Üzerinde Bir Atış Talimi Yaparken Birden Fazla Mermi Aynı Yere Aynı Şekilde Geldiğinde Tek 1 Delik Oluşuyor Malum Ama Buradan 2 Mermi Geçtiği Nasıl Anlaşılıyor..?!
Hanii.. Bu Nasıl Mümkün..
Sorum Buyu İyi Günler.
kafamda deli sorular !

cidden bunu niye merak ettiniz bide 2 merminin aynı yerden geçmesi imkansız gibi bir şey eğer çok yakından sıkılmıyorsa

Tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan cikti sorunusu cevaplarsan bu soruyu cevaplarim

Sesi gelir illa anlasilir

İki mermiyi iki defa aynı delikten geçirebilirsen zaten bunu düşünmene gerek bile kalmaz bu başarı olur ;D İlla diğer deliklerden biraz daha büyük olur.

Delik biraz daha geniş oluyor

Mermiyi sayarsın delik sayısını sayarsın. Delik sayısı azsa demek ki br mermi üst üste gelmiş. Bunun nesi zor? Hangi deliğe geldiğiyse uzman birisi dışında birisinin sıkacağı mermi aynı hizada gitmez. Deliğin genişliği belli olur.

Arkadaşlar Arasında Bizim De Yandı Valla, Ondan Böyle Bir Soru Geçti Elimize..
Tek Bir Mermi Deliğinden 3 Ayrı Mermi Geçiyor Ama Delik Çapında Deforme Yok Tam Olarak 1 Mermi Deliği Çapında 0'a 0 Geçmiş Mermiler.
2 bardak sek votkadan sonra benim kafanin isleyis sekli
Keşkee.. Ama Sağlık Sebeplerince Kullanamıyoruz İşte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Olay Şu Bu Atışta 3 Mermi Aynı Yere Girdiği Görülüyor Kağıtta, 1 Delik Var Ama Sadece 1 Mermi Geçmiş Gibi Bir Delik Var 0'a 0 Tek Mermilik Alan, Genişlemedir Vsr Yok Ve Görüntü Neredeyse Tam Yandan Çekiyor Kağıdı Ve Belliki Uzaktan Çekiyor Ki Bayağı Kalitesiz Ama Arkadaki Damy'de Ard Arda 3 Kurşun Dizili Olduğu Söyleniyor Lakin Kanıt Yok (Video Kaydında Görünmüyor O Kısım Yani)
Olay Buradan Çıkma Hocam.. Çocuk Kanıt Olarak Dumy'i Getirmek Yerine Video Kaydı Ve Kağıtla Gelmiş Elinde..😅😅😅

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,849
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri