Neler Yeni

Bilgisayarla Yapılacak İşler Telefon Ya Da Tabletle Yapılabilir Mi?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Arkadaşlar ben laptobumu satıp iPhone 12 mini ya da 11 almayı düşünüyorum. Android telefonumla yapmakta zorlandığım işleri laptobumda hızlıca hallediyorum, artık oyun oynamıyorum bu yüzden sadece işim olduğunda açıyorum.
( HDMI ile TV' ye bağlanıp film izlemek, E Devlet, MHRS, Devlet kuruluşlarıyla alakalı işler ) olduğu zaman açıyorum sadece...

Telefon tarayıcısı biraz yavaş kalıyor.

Windows bilgisayarımı satıp iPhone aldığım zaman özellikle bu işlemleri tarayıcıdan halledebilir miyim? Ne yapmamı önerirsiniz?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Tarayıcıdan halledersin ancak sitelerde gezinmek bilgisayarlardaki kadar rahat olmuyor. Hem küçücük ekran, hem de dokunmatik olduğu için bazı yerlere basmak zor oluyor. Sadece bu işler için laptopunu satmana gerek yok bence.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tarayıcıdan halledersin ancak sitelerde gezinmek bilgisayarlardaki kadar rahat olmuyor. Hem küçücük ekran, hem de dokunmatik olduğu için bazı yerlere basmak zor oluyor. Sadece bu işler için laptopunu satmana gerek yok bence.
iPhone 12 mini değerinde fiyatı var. Ufak tefek işler için laptop kalması doğru mu emin değilim.

iPhone alıp orta segment bir PC alsam 2. elden, mantıklı gibi geliyor.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
iPhone alıp orta segment bir PC alsam 2. elden, mantıklı gibi geliyor.
O da olur hocam. Şu an elinizde Android telefon var sanırım. İPhone'daki tarayıcı performansı Android'e göre farklılık gösterir mi?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O da olur hocam. Şu an elinizde Android telefon var sanırım. İPhone'daki tarayıcı performansı Android'e göre farklılık gösterir mi?
Bilmiyorum ama ben telefonumla bir çok şeyi yapamıyorum, arkadaşlarımda iPhone 11 var.

Hallediyorlar her işi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Her ikisini de kullanan biri olarak çok bir farklılık yok. Yukarıda bahsedilen işler PC'deki tarayıcıda çok daha rahat yapılıyor. Birkaç kez dışardayken mobilden yapmaya çalıştım, kanser etti. Özellikle bir kere acilen uçak bileti almam gerekiyordu, sinir küpü oldum.

Elinizde bir PC olsun mutlaka.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bilmiyorum ama ben telefonumla bir çok şeyi yapamıyorum, arkadaşlarımda iPhone 11 var.

Hallediyorlar her işi
O zaman tercih sizin hocam. İki türlü de olur gibi geldi bana. Bu tür devlet sitelerine girmeniz gereken yerlerde mobil telefon da bilgisayar kadar rahat olmasa da iyi kötü işinizi görür.

Top Bottom