Neler Yeni

Yardım Bilgisayarmı Almalıyım Telefon mu?

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
evet bende lol valorant cok oynamamasindan bahsederken eklemedim ama sizinle aynı düşünüyorum. farklı hikayede farklı türde oyunlar tıpkı filmler diziler kitaplar gibi insana katkısı olan şeyler. instragram reels ve youtube shorts bu günlerde tiktoka benzeme çabasında ve bilinçli birini bile 10 dakikada hipnotize etmis gibi kendine çekiyor. kaydırdikca aşağı kaydirasi geliyor insanin. pc önerme sebebim suanda hic yoktanda olsa telefonunun olması ama pcsinin hiç olmaması.
Haklısınız bu dediğinizi inkar edemem. Her ne kadar kabul etmesek de istemesek de gençler teknolojiyle çok zaman geçiriyor. Buna bende dahil. Ortak düşündüğümüze sevindim. Asıl konuya gelirsek telefon iletişim, haberleşme, bilgi kaynağına hızlı ulaşım gibi konularda yediğimiz ekmek gibi zaruri ihtiyaçtır. Eğer telefonla çok alakası yoksa yani oyun oynama veya içerik üretecekse ucuz bir telefon alıp yanına iyi bir PC alabilir. Çünkü telefon genel anlamda her işi görüyor oyun dışında. Oyun oynamıyorsa telefon pahalı veya ucuz çok farketmiyor ama PC de baya fark ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim telefonun araması bozuk mikrofonu bozuk kamerası titriyor interneti sıkıntılı yine de gittim pc aldım
PC bir kara sevdadır diyebilirim.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Haklısınız bu dediğinizi inkar edemem. Her ne kadar kabul etmesek de istemesek de gençler teknolojiyle çok zaman geçiriyor. Buna bende dahil. Ortak düşündüğümüze sevindim. Asıl konuya gelirsek telefon iletişim, haberleşme, bilgi kaynağına hızlı ulaşım gibi konularda yediğimiz ekmek gibi zaruri ihtiyaçtır. Eğer telefonla çok alakası yoksa yani oyun oynama veya içerik üretecekse ucuz bir telefon alıp yanına iyi bir PC alabilir. Çünkü telefon genel anlamda her işi görüyor oyun dışında. Oyun oynamıyorsa telefon pahalı veya ucuz çok farketmiyor ama PC de baya fark ediyor.

PC bir kara sevdadır diyebilirim.
arayanım soranım sevgilim dostum yok zaten tel çok lazım olmuyo gerçi lazım olsada pc başka ya

Narkuc

80+ Bronze
eskiden aşırı kötü bir pcye sahiptim. 2007 den kalma pentium işlemci, ddr2 2gb ram ve onboard ekran kartı. ve zamanına göre de ortalama bir telefonum vardı (android 5.0 yeni çıktığı dönemler). ergen olduğum için ve o zamanlar facebook vb cok yaygın olduğu için herkesin selfie çekmek gibi bir kaygısı vardı. önümde 2 seçenek vardı, ya bilgisayar oyunlarina ve internete pentium işlemci bilgisayar ile devam edecektim ve ailemden yeni bir telefon almasını isteyecektim, ya da ortalama bir pcye geçip ayni telefon ile devam edecektim. yeni telefonun bana katkısı sadece daha kaliteli bir ön kamera ve biraz daha yeni bir android sürümü olacakti :D. şuan düşününce iyiki yeni pc secmisim diyorum. bu sayede skypeda arkadaslarim oldu, bir çok insan tanıdım yeni oyunlar oynadim. yani bana katkısı facebookta daha artist fotograflar atmaktan daha cok oldu diyebilirim :D. bu günlerde yurt dışında bir sirkette online olarak çalışıyorum (eski dostluklarim vb sayesinde iş imkanım oldu.) pc içerik üretmek için çok iyi bir araç, o günlerde daha iyi oyunlar oynamak icin almış olsamda bu gün işim haline döndü ve iyiki geçmişte bu yolu secmisim diyorum.

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
pardon unutmuşum :D
Üzülme dostum. Bende hemen hemen senle aynı durumdayım. Ama bir şey farkettim. Gerçekten sevgili, dost falan hepsi geçici, hikaye yani. Olmazsa olmaz şeylerden değil ama olursa güzel olur. Seni seven bir ailen varsa veya seni seven herhangi biri emin ol gerisinin hiç önemi yok. Biz ne dostlar gördük, yarı yolda bırakan. Biz ne sevgililer gördük, sensiz yaşayamam diyip başkalarının kaderi olan. 🤠

eskiden aşırı kötü bir pcye sahiptim. 2007 den kalma pentium işlemci, ddr2 2gb ram ve onboard ekran kartı. ve zamanına göre de ortalama bir telefonum vardı (android 5.0 yeni çıktığı dönemler). ergen olduğum için ve o zamanlar facebook vb cok yaygın olduğu için herkesin selfie çekmek gibi bir kaygısı vardı. önümde 2 seçenek vardı, ya bilgisayar oyunlarina ve internete pentium işlemci bilgisayar ile devam edecektim ve ailemden yeni bir telefon almasını isteyecektim, ya da ortalama bir pcye geçip ayni telefon ile devam edecektim. yeni telefonun bana katkısı sadece daha kaliteli bir ön kamera ve biraz daha yeni bir android sürümü olacakti :D. şuan düşününce iyiki yeni pc secmisim diyorum. bu sayede skypeda arkadaslarim oldu, bir çok insan tanıdım yeni oyunlar oynadim. yani bana katkısı facebookta daha artist fotograflar atmaktan daha cok oldu diyebilirim :D. bu günlerde yurt dışında bir sirkette online olarak çalışıyorum (eski dostluklarim vb sayesinde iş imkanım oldu.) pc içerik üretmek için çok iyi bir araç, o günlerde daha iyi oyunlar oynamak icin almış olsamda bu gün işim haline döndü ve iyiki geçmişte bu yolu secmisim diyorum.
Allah daha çok versin. Benimde 15 yıllık emektar var. Daha bu sene anakart rahmetli oldu sen düşün. Ve benim ailem PC ye izin vermiyordu mecbur telefon aldım. O zamanlar üzüldüm ama ben PC bağımlısı olduğum için şimdi onları daha iyi anlıyorum. İyi ki PC almamışlar. Yoksa hayatım kayardı. Telefonum da iyi sayılır en azından orta segment redmi note 9 pro. Telefonda çok yararlı değil ama PC kadar zarar vermedi hayatıma. Tabi şu bir gerçek. PC çok farklı bir boyut gerçekten. Şuan maddi durumum el verse hiç düşünmeden laptop alırım. Eskisi kadar bağımlı değilim. Hala oynayamadığım sayısız oyun içimde kalmıştır. Bu sene veya Ocak Şubat gibi almayı düşünüyorum. 4 senedir elimi PC ye sürmedim. PC uzaktaydı kuzenimdeydi. Sonun başlangıcı olacak benim için. Ayrıca değerli yorumuna teşekkürler.💟

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,016
Üyeler
166,674
Son üye
Kaynarr
Top Bottom