Uucz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 83
- İsim
- Bayvan
Haklısınız bu dediğinizi inkar edemem. Her ne kadar kabul etmesek de istemesek de gençler teknolojiyle çok zaman geçiriyor. Buna bende dahil. Ortak düşündüğümüze sevindim. Asıl konuya gelirsek telefon iletişim, haberleşme, bilgi kaynağına hızlı ulaşım gibi konularda yediğimiz ekmek gibi zaruri ihtiyaçtır. Eğer telefonla çok alakası yoksa yani oyun oynama veya içerik üretecekse ucuz bir telefon alıp yanına iyi bir PC alabilir. Çünkü telefon genel anlamda her işi görüyor oyun dışında. Oyun oynamıyorsa telefon pahalı veya ucuz çok farketmiyor ama PC de baya fark ediyor.evet bende lol valorant cok oynamamasindan bahsederken eklemedim ama sizinle aynı düşünüyorum. farklı hikayede farklı türde oyunlar tıpkı filmler diziler kitaplar gibi insana katkısı olan şeyler. instragram reels ve youtube shorts bu günlerde tiktoka benzeme çabasında ve bilinçli birini bile 10 dakikada hipnotize etmis gibi kendine çekiyor. kaydırdikca aşağı kaydirasi geliyor insanin. pc önerme sebebim suanda hic yoktanda olsa telefonunun olması ama pcsinin hiç olmaması.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC bir kara sevdadır diyebilirim.benim telefonun araması bozuk mikrofonu bozuk kamerası titriyor interneti sıkıntılı yine de gittim pc aldım