Neler Yeni

Bilgisayrımda hangi virus programını kullanmalıyım

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
Geçen günlerde bilgisayarıma bir program indirmek zorunda kaldım ama farklı uygulamalar indirildi ve tıkladığımda sadece web sitesi uzantısı olduğunu fark ettim mesela uygulamanın iconuna bastığımda web sitesine aktarıyordu virus olduğuna emindim ama virus programlarına çok güvenmediğimden dolayı windows defender üzerinden tam tarama hızlı tarama ve çevrim dışı arama sonucundada bir şey bulunmadu sizce hangi virus programını indirmeliyim

besdokuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
ssssssssa
kaspersky

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kloroz

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emirhan mete
Geçen günlerde bilgisayarıma bir program indirmek zorunda kaldım ama farklı uygulamalar indirildi ve tıkladığımda sadece web sitesi uzantısı olduğunu fark ettim mesela uygulamanın iconuna bastığımda web sitesine aktarıyordu virus olduğuna emindim ama virus programlarına çok güvenmediğimden dolayı windows defender üzerinden tam tarama hızlı tarama ve çevrim dışı arama sonucundada bir şey bulunmadu sizce hangi virus programını indirmeliyim
Norton 360 da güzel bir seçenektir

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Kaspersky indirip 30 günlük ücretsizi kullanabilirsin.

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Yunus
Ben Avira kullanıyorum Temel Koruma olarak işimi görüyor ama istersen Kaspersky veya Bitdefender kullanabilirsin

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
O antivirüs değil antimalware.
Malware Nedir?

Kötü amaçlı yazılımlara Malware denilir. İngilizce Malicious Software ifadesinin kısaltması olarak karşımıza çıkar. Kötü amaçlı yazılımlar bilgisayarınızı yavaşlatan, bilgisayarınızın çökmesine sebep olan ve bilgilerinizi çalan uygulamalar bütünüdür.

Kaynak: https://blog.isimtescil.net/malwarebytes-anti-malware-nedir-nasil-kullanilir/
Okumanızı tavsiye ederim :)

Mhmmd.19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Unatoğlu
Instagram
mhmmdnt34
Ücretsiz olan hiçbir programın düzgün çalıştığını sanmıyorum.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam